Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Noomi Rapaces glam på röda mattan i Cannes

Glöm den gamla moderegeln om att inte matcha rött och rosa, nu gäller tvärtom! Noomi Rapace bar upp trenden med bravur och till det matchar hon en klassisk Chanelväska i klarrött med gulddetaljer.
Foto: ENT / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
De stora glasögonen som nästan täcker hela ansiktet är också en trend som Noomi gärna hakar på, perfekt för kändistäta Cannes.
Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Titta noga så ser du det gnejsmarmorerade mönstret på Rapace byxdress med långa ärmar. Titta snabbt så ser det nästan ut som kamouflage, helt i linje med senaste årets prepper-mode.
Foto: SHOOTPIX/ABACA / STELLA PICTURES/SHOOTPIX/ABACA
Den långa flätan bar Noomi Rapace till flera olika plagg - och fick henne att sticka ut.
Foto: ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK / ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Sommarens plagg är helt klart kaftanen. Här möter det heta plagget röda mattans klassiska långklänning och blir en perfekt matchning.
Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Den höga lystern i det krämvita tyget och de råa bootsen blir en skön kontrast som plockas upp i det vassa skärpet.
Foto: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / STELLA PICTURES/REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABAC

Noomi Rapace är på plats i Cannes för den 74 upplagan av den prestigefyllda filmfestivalen som lockar såväl kändisar som förmögna.

Här syns stjärnan på röda mattan med anledning av sin roll i lågbudgetfilmen ”Lamb”, inspelad på Island och med övernaturligt tema.

– Det fanns inga pengar, men hela min själ sa till mig att jag måste göra det här. Den talade till mig, säger Rapace om filmen till Hollywood reporter.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.