Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Noomi Rapace lyxiga stil på filmfestivalen i Cannes

Noomi Rapace på plats i Cannes.
Foto: LIONEL GUERICOLAS/MPP/STARFACE/EYEPIX / LIONEL GUERICOLAS/MPP/STARFACE/EYEPIX GROUP/SHUTTE

Den svenska Hollywoodstjärnan Noomi Rapace har en självklar plats på filmfestivalen i Cannes.

Under veckan har hon bjudit på spektakulära klädval då den franska romantiska stilen mött det skandinaviskt avskalade. 

Här är sex av skådespelarens glamorösa klädval på festivalen!

För 75:e året samlas filmskapare, regissörer och skådespelare på röda mattan för den mest prestigefyllda filmfestivalen. I över tio dagar bjuder stjärnorna på uppseendeväckande stilar, glamourösa klänningar samtidigt som filmer visas för första gången. 

Svenska Noomi Rapace, 42, senast aktuell i Isländska skräckisen ”Lamb”, är en av medlemmarna i den jury som sitter i året filmfestival. 

Här är sex inspirerande stilar som Rapace har burit i Cannes hittills. 

Mademoiselle!
Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK / DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Under den första dagen i Cannes gjorde Noomi en ordentlig entré med kläder från Christian Dior Couture-kollektionen från 2019. Det är avskalat med stilrena färgval samtidigt som tyllen på både kjol och krage fångar ögat. Chic och modernt.


Avslappnat i brunt och beige.
Foto: GIGI IORIO / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Rapace matchar en avslappnad look i beige och brunt. En klassisk kombination som vi nu ser komma tillbaka mer och mer. Ett härligt fall på maxiklänningen och snyggt matchat med det bruna bältet som skärmar av midjan.


Hollywood-glam!
Foto: DOMINE JEROME/ABACA / STELLA PICTURES/DOMINE JEROME/ABACA

En underbar klänning med mönster, toffsdetaljer och en lång urringning som skriker Hollywood. Looken kompletteras med Marilyn Monroe-hår och läppar, naglar och ögonsminkning i samma nyans. 


Rockigt.
Foto: GENIN NICOLAS/ABACA / STELLA PICTURES/GENIN NICOLAS/ABACA

En outfit som är helt i rätt tid just nu! Skjort- och byxsettet från Prada ger en avslappnad och rockig look. Det genomskinliga tyget med synliga underkläder är något vi kan väntas se mer av framöver.


Femme en rose.
Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Denna underbara chockrosa klänning är en perfekt mix av sexig fransk urringning och ett enkelt silkestyg. Draperingen möter den djupa urringningen och omsluter benen som skapar en fin siluett.


Vackert och klassiskt.
Foto: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM

Under öppningsceremonin klädde sig Noomi i en tidslös och klassisk Dior-långklänning. Den piffades upp med silvriga droppörhängen och röda läppar som kompletterar stilen. Enkelheten när den är som snyggast! 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.