Noghor krossar allt i "Gladiatorerna" i TV4

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

För tre år sedan utklassade Noghor Jemide gladiatorerna.

Nu sprids klippet på internet - och utmanaren hyllas i USA.

Här är utmanarens utklassning.

– Det blir som en chock, säger Noghor Jemide.

Noghor Jemide, 30, från Tyresö, var en av utmanarna i TV4:s "Gladiatorerna" 2012. Han vann över gladiatorerna, i alla olika grenar. Klippet lades ut på Youtube - men inte förrän nu har klippet fått stor spridning.

– För ett par veckor sedan la jag upp klippet på min Facebook-profil och det gick snabbt upp till femhundra tusen tittningar. Då tänkte jag wow, vad i helvete? Några dagar senare hade någon länkat till en amerikansk sajt. Sedan var det överallt, det blir som en chock, säger Noghor Jemide.

Klippet har uppmärksammats på sajten Break.com med rubriken "Utmanaren utklassade de svenska gladiatorerna".

– Jag hoppas att det kanske kan leda till något annat. Jag får i alla fall en massa vänförfrågningar nu, det är runt hundra i timmen, säger Noghor Jemide.LÄS MER: TV4 klippte bort Eriks spyor i gladiatorerna.Han berättar att många kommenterar att han borde spela amerikansk fotboll i NFL. Hemma i Sverige spelar han amerikansk fotboll - men det finns inga planer på att flytta.

– Nu är jag för gammal, det hade varit kul men jag har det bra här hemma, säger han.LÄS MER: 19-åringen förnedrar gladiatorerna i gatloppet.Klippets spridning har även gjort att många fans kommer fram till Noghor Jemide och vill ta en bild.

– Jag får gratis drinkar på stan och folk vill ta bilder, det är som att programmet sändes i går. Det har blivit mer nu, nu är det helt sinnessjukt. Det är väldigt hype, säger han och fortsätter:

– Det är en kraftig egoboost. Jag trodde inte att det skulle bli så här. Det är hur grymt som helst.

På lördag är det final i "Gladiatorerna".

– Det är bara att köra. Var stark, det är bara att tänka att det är ett hav av tändstickor, säger Noghor Jemide.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.