Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ninas ånger efter skönhets- ingreppet – gick för långt

Q&A: Så är Ninas och Marcelos relation i dag
Nina Glimsell i Q&A.
Nina i årets ”Paradise hotel”. Foto: Patricia Recourt/Viafree
Nina Glimsell innan förra årets ”Paradsie hotel”. Foto: Eero Hannukainen/TT / ©Eero Hannukainen/IBL

Influencern Nina Glimsell har väckt stor uppmärksamhet med sin medverkan i årets ”Paradise hotel”.

Men det stjärnan reagerar på när hon ser sig själv i programmet är sina läppar – som hon tycker är alldeles för stora.

– Jag var alldeles blind, och såg inte riktigt på mig själv, men jag fyllde och fyllde läpparna hela tiden, säger Nina Glimsell i Expressens ”Q&A”.

Q&A: Så är Ninas och Marcelos relation i dagNina Glimsell, 25, har gjort comeback i ”Paradise hotel”, där hon tvingats möta exet Marcelo Peña, som hon blev tillsammans med förra gången hon var med i TV3-programmet.

Men när Glimsell får se klipp ur programmet i Expressens ”Q&A”, så är det inte bara det hon reagerar på – profilen hakar också upp sig på sitt utseende.

Nina Glimsell har fillers i läpparna, och inser att hon hade alldeles för mycket fillers när hon åkte till Mexiko för att spela in ”Paradise hotel”.

– Jag tog ut mina fillers ur läpparna, jag har alldeles för stora läppar där. Jag var alldeles blind, och såg inte riktigt på mig själv, men jag fyllde och fyllde läpparna hela tiden, berättar hon.

Nina Glimsells ånger efter skönhetsingreppet

Profilen går nu till en annan person som gör hennes läppar, som gett henne rådet att tömma läpparna på fillers – ett råd hon ignorerade före tv-inspelningarna.

– Jag mötte en jättefin tjej som jag går till nu, och hon sa till mig att vi nog borde tömma dem. Visst att man kan ha lite volym. Men jag lyssnade inte på henne, så jag åkte dit med jättestora läppar. Jag ser det i dag, för nu har jag ju tömt dem, så de är mycket mindre, säger Nina Glimsell i ”Q&A”.

Nu ger Glimsell ett råd till alla som väljer att ha fillers i läpparna – hon tycker att man ska ta bilder före och efter för att kunna märka om man går för långt.

– Man blir väldigt blind, så det bästa är att ta bilder före och efter för att se. Jag får ju se det rakt på tv, och bara ”uhh, mistake”, säger hon och skrattar.

Josie om ”Pardise hotel”

Q&A: Så är Ninas och Marcelos relation i dag