Nina Glimsells hopplöshet efter uppbrottet: ”Oälskad”

Nina Glimsell.
Foto: Youtube
Nina Glimsell och Dennis Mlivic.
Foto: Youtube

Nina Glimsell hade hoppats på hus och barn inom kort – men i stället gick förhållandet med Dennis Mlivic i kras. 

Nu berättar hon om hur hon hennes framtidsdrömmar spruckit återigen. 

– Nu är jag 26 år och inte i närheten av att få något av det, säger hon i en video på Youtube. 

Nina Glimsell, 26, är känd från både ”Paradise Hotel” och ”Celebrity Ex on the beach”. I senaste säsongen av ”Ex on the beach” fann hon kärleken i Dennis Mlivic, 21. Men nyligen tog förhållandet slut och Glimsell har varit öppen på sina sociala medier hur dåligt hon mått över uppbrottet. 

”Det går inte att beskriva hur ont det gör och jag hoppas hela tiden att jag ska vakna upp ur en mardröm för det var så klart inte det här jag ville eller någonsin trodde”, skrev hon på Instagram i slutet av juni. 

Nu har Glimsell postat en ny video på sin Youtube där hon berättar hur hon mår i dag. 

– Jag mår bra, men jag mådde inte så bra för några veckor sedan bara. Visst det är inte hundra procent felfritt än så klart, men jag mår mycket bättre. Jag har en så fin familj och så fina vänner. 

Drömmarna i kras

I videon berättar hon hur hon alltid drömt om att ha flera barn och vara gift i den åldern hon är i nu.

- Jag är 26 år och min mamma fick barn när hon var väldigt väldigt ung, hon blev gravid när hon var sjutton år. Hon var en ung mamma, säger hon och fortsätter: 

– Jag är uppvuxen med en mamma som fick barn tidigt och gifte sig tidigt och allt det där. För mig har det alltid varit en dröm, jag har alltid varit en förhållande-tjej. 

Hon poängterar att hon vet att det inte är någon stress för henne men att det inte blev som hon tänkt sig. Hon har alltid drömt om ett romantiskt frieri, giftermål och barn. 

– Nu är jag 26 år och är inte i närheten av att få något av det. Det är okej jag gnäller inte över det, jag vet allt händer av en anledning. 

”Känner mig övergiven”

Nina Glimsell börjar gråta när hon pratar om hennes spruckna drömmar. 

– Jag trodde att jag skulle ha två barn minst när jag var 26 år. Ha ett hus och va tillsammans med min livskärlek, säger hon.

Hon säger i videon att hon nu vill fokusera på sig själv och inte bli tillsammans med någon igen på ett bra tag framöver. 

– Jag känner mig väldigt övergiven och oälskad. 

Nina Glimsell i Q&A 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.