Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nilsson och sambon Niklas har separerat

Lisa Nilsson bekräftar att hennes relation med Niklas är slut.
Foto: Cornelia Nordström
Lisa Nilsson med Niklas Medin.
Foto: Magnus Jönsson
Foto: Olle Sporrong
Foto: Cornelia Nordström

Lisa Nilsson och sambon Niklas Medin har separerat.

Sångerskan har flyttat från parets hus, som värderats till 10 miljoner kronor.

– Vi har separerat. Det kan jag bekräfta, säger Lisa Nilsson till Expressen Nöje.

"Så mycket bättre"-aktuella Lisa Nilsson och musikern Niklas Medin har två döttrar tillsammans – födda 2007 och 2011. I en tidigare intervju med Extra har Lisa Nilsson berättat att hon ville gifta sig med Niklas.

– Jag vill gifta mig! Men har man väl ­väntat de där första åren så kan man lika gärna vänta ännu längre. Jag skulle gissa att vi gör det när barnen är stora och kan gå på festen, eller när de har flyttat hemifrån så att vi blir helt själva med grejen, sa hon då.


LÄS MER: Sanningen om bråket mellan Lisa Nilsson och Kleerup


Det var efter skilsmässan från Henrik Jansson som Lisa träffade Niklas. De blev ett par 2006 och har bott i sitt gemensamma hus – värt minst 10 miljoner kronor – i södra Stockholm.

– Vi upptäckte genast att något hade förändrats. Det gick på en kväll. Vi konstaterade, kort tid ­därefter, att vi förmodligen skulle få barn om vi hade de här känslorna. Då visste vi inte att vi redan väntade Signe, har Lisa Nilsson sagt till tidningen Mitti.


LÄS MER: Så lurade TV4 tittarna i "Så mycket bättre"


Hon hade då gett upp tanken på att få barn.

– Jag kände mig lycklig och plötsligt var det inte lika viktigt med barn. Därför var det så roligt när vi fick barn för både Niklas och jag kände att vi hade fått ägna oss åt oss själva, fått lov att resa och upptäcka saker vi längtat efter. Jag hade varit i Brasilien och spelat med helt främmande människor och min sambo hade jobbat på äppelfarmer på Nya Zeeland och fått leva i biodynamiska samhällen, har Lisa Nilsson berättat för Hemmets Journal.

Nu är dock kärlekskraschen ett faktum.

– Vi har separerat. Det kan jag bekräfta, säger Lisa Nilsson till Expressen Nöje.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.