Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nikki Aminis stora bebislycka – blivit mamma för första gången

Nikki Amini har blivit mamma, för första gången. Foto: OLLE SPORRONG
”Idol”-domaren gick ut med glädjenyheten på sina sociala medier. Foto: Privat
Nikki Amini och Niklas Twetman. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Nikki Amini har blivit mamma, för första gången.

Det meddelar ”Idol”-domaren på sina sociala medier.

”Nilo kunde inte ha fått en bättre start i livet”, skriver hon på Instagram.

Det var i mitten av januari som Nikki Amini, 34, berättade att hon väntade barn.

Hon är gift med Niklas Twetman sedan drygt 18 månader tillbaka och barnet är deras första.

Och på sociala medier bekräftar nu ”Idol”-domaren att att förlossningen har gått bra.

”Vi är precis hemkomna från BB! Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne. Vi mår bra och förlossningen gick bra. Stort tack till barnmorskor, undersköterskor och läkare på BB SÖS, så proffsiga och hjärtliga. Nilo kunde inte ha fått en bättre start i livet”, skriver Nikki Amini på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0QsiJ8hA6-/?utm_source=ig_web_copy_link

Klippet har redan fått över 4 500 gillamarkeringar, och många kända profiler har lämnat gratulerande kommentarer. Bland annat grattas hon av Nanne Grönvall, Jessica Almenäs och Anna Brolin.

”Förlossningen blev utdragen”

Dottern föddes en vecka tidigare än beräknat, berättar Nikki Amini för Expressen.

”Vår lilla tjej hade lite bråttom, hon föddes en vecka tidigare än beräknat BF-datum. I söndags kom hon till oss lilla Nilo. Förlossningen blev utdragen och det är helt klart den värsta smärtan jag upplevt men det är det värt nu när jag har henne i min famn”, skriver hon i ett sms.

Förklarade namnets speciella innebörd

För några månader sedan avslöjade tv-profilen att man väntade en flicka. Då delade hon också med sig av sin framtida dotters namn, och förklarade dess speciella innebörd.

– Det finns en persisk låt som har namnet som titel. De sjunger om en tjej som heter Nilofar, det betyder näckros på persiska. Då ska hon kallas för Nilo, berättade Nikki Amini i podden ”Bulle i ugnen”.

Tidigare jobbat med världsstjärnor

Nikki Amini sitter i juryn för tv-programmet ”Idol” sedan 2016. Dessförinnan har hon arbetat som marknadsförare på skivbolagskoncernen Universal Music Groups och har arbetat med världsstjärnor som Rihanna, Taylor Swift, Avicii och Justin Bieber. 

Sedan tidigare står det klart att Nikki Amini återvänder till nästkommande säsong av ”Idol” på TV4. Juryn kommer, i vanlig ordning, att bestå av Anders Bagge, Nikki Amini, Alexander Kronlund och Kishti Tomita.