Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nikki Aminis lyckokänslor – har köpt hus: ”Priserna har skenat”

För ett par dagar sedan meddelade Nikki Amini att hon blivit husägare.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Tillsammans med maken Niklas Twetman och dottern Nilo – flyttar de till drömhuset.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Nikki Amini och maken Niklas Twetman har blivit husägare.

Det meddelade PR-stjärnan nyligen på Instagram.

”Kändes verkligen rätt den sekund jag och min man klev in på tomten”, skriver Nikki Amini.

För två år sedan blev Nikki Amini, 36, och maken Niklas Twetman, 37, föräldrar för första gången – och tillsammans har de dottern Nilo ihop.

Nikki Amini blev känd av svenska folket efter hennes medverkan i ”Idol”-juryn i TV4. Men i fjol meddelade PR-stjärnan att hon inte kommer att medverka i programmet mer. 

Under våren har Nikki Amini i stället grundat ett nytt bolag som kommer att lanseras i höst. Hon berättar även att hon har tv-uppdrag och podcastplaner – men att hon inte kan avslöja detaljerna än.

”Vi är i full fart med att produktutveckla och förbereda lanseringen som sker nu till hösten. Mer än så kan jag inte berätta just nu”, skriver Nikki Amini till Expressen.

Blir grannar med Lernström 

Nu tar Nikki Amini och Niklas Twetman nästa steg i livet. För ett par dagar sedan meddelade Amini att paret äntligen hade hittat sitt drömhus. Hon blir även granne med tidigare ”Idol”-kollegan Pär Lernström.

”Det känns väldigt skönt att vi hittat vårt hus. Ett hus som också är precis det vi letat efter, kändes verkligen rätt den sekund jag och min man klev in på tomten. Vi har letat ett tag nu och med huspriserna som skenat i väg under pandemin var jag ett tag orolig över att vi kanske inte skulle ha råd eller behöva tumma för mycket på det som är viktigt för oss. Så det är en stor lättnad och väldigt mycket glädje att vi nu hittat drömhuset”, skriver hon i ett mejl.

https://www.instagram.com/p/CRRpuYHnQcP/

Vidare berättar Nikki Amini att huset behöver lite kärlek – men att det också är en del av charmen. Och hon längtar efter att skapa nya minnen i drömboendet. 

”Sen jag blev mamma har prioriteringarna ändrats på fler än ett plan. Det är väldigt kul att ha möjligheten att ge min dotter en uppväxt nära naturen. Precis som jag själv haft. Litet extra plus att vi nu också blir grannar med Lernström”, skriver hon. 

”Jag älskar sommar-Sverige” 

Större delen av semestern spenderar familjen på lantstället i Roslagen. De har även hyrt ett hus med sina vänner vid Mälaren i Sörmland. 

”Jag älskar sommar-Sverige och spenderar gärna så mycket tid jag kan runtom i landet”, skriver Amini och fortsätter:

”Det blir säker en resa ner till Skåne också”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.