Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nikki Amini uppges vara klar för "Let's dance"

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Nikki Amini går från "Idol" till "Let's dance".

Enligt uppgifter till Aftonbladet är "Idol"-profilen klar för vårens dansprogram i TV4.

– Vi kommenterar fortsatt inga namn förrän vi presenterar "Let’s Dance"-deltagare, säger Åsa Örtengren, presskontakt för "Let's dance" till Aftonbladet.  

I mars drar årets säsong av "Let's dance" i TV4 i gång – och vilka som kommer att utmana varandra på dansgolvet presenteras en efter en av kanalen. Officiellt är Britt Ekland, 75, Gunde Svan, 56, Margaux Dietz, 27, och Viktor Frisk, 22, klara för programmet. 

Även förra elitsimmerskan Therese Alshammar, 40, författaren Martina Haag, 53 och artisten Sean Banan, 32, uppges vara med i den kommande säsongen och enligt Aftonbladet är nu även "Idol"-profilen Nikki Amini, 33, klar för programmet.

– Vi kommenterar fortsatt inga namn förrän vi presenterar ”Let’s Dance”-deltagare, säger Åsa Örtengren, presskontakt för programmet till Aftonbladet.


LÄS MER: Therese Alshammar uppges vara klar för "Let's dance" 

Nikki Amini har jobbat med Justin Bieber

Nikki Amini är känd för tv-publiken som en av jurymedlemmarna i "Idol" på TV4 där hon klev in 2016. Förra året satt hon tillsammans med Kishti Tomita, Alexander Kronlund och Anders Bagge i juryn.

Nikki Amini har jobbat med pr i musikindsutrin i många år och arbetat med artister som Rihanna, Taylor Swift, Avicii och Justin Bieber.


LÄS MER: Bianca Ingrosso avslöjar sexet i "Let's dance" 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.