Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicki Minajs bebislycka – har blivit mamma

Nicki Minaj har blivit mammaFoto: JASON SZENES / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Rapstjärnan berättade om graviditeten med en bild på Instagram i juli.Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE

Nicki Minaj, 37, har blivit mamma. 

Världsstjärnan ska ha fött barnet under onsdagen, uppger TMZ.

Världstjärnan Nicki Minaj har blivit mamma för första gången. Det uppger flera källor, bland annat TMZ. 

Källor säger till sajten att Minaj födde under onsdagen, men det är fortfarande okänt vad barnet kommer att heta.

Nicki Minaj berättade att hon och maken Kenneth Petty skulle bli föräldrar i somras genom en färgglad gravidbild på Instagram.

Rapartisten har inte själv gått ut med nyheten om bebislyckan. Men på hennes senaste Instagrampost från början av augusti har lyckoönskningarna redan börjat komma. 

”Jag hade inte kunnat vara mer glad för din skulle, älskling. Ditt barn är redan så älskat och vi kan inte vänta på att få ser er två tillsammans. Jag älskar dig”, skriver ett fan under posten. 

”Lägga av”

Nicki Minaj meddelade i höstas att hon skulle lägga ner sin musikkarriär för att fokusera på att bilda familj med maken Kenneth Petty. 

”Jag har bestämt mig för att lägga av och skaffa familj. Jag vet att ni är glada nu”, skrev hon då på Twitter. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.