Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Niffi, 23, har två pappor till sina tvillingar – berättar om reaktionen

23-åriga Niffi Sjöberg är mamma till tvillingarna Wilma och Ludwig – men tvillingarna har olika pappor.
Foto: TV3.
I ”Unga mammor” visar hon upp livet med sin lite ovanliga familj.
Foto: TV3.
”Jag hade nyligen gjort slut med mitt ex Jesper, och efter ett tag började jag träffa min sambo Jonatan, säger Niffi Sjöberg i TV3-programmet.”
Foto: TV3.
Niffi Sjöberg, 23.
Foto: TV3

23-åriga Niffi Sjöberg är mamma till tvillingarna Wilma och Ludwig – men tvillingarna har olika pappor.

I ”Unga mammor” visar hon upp livet med sin lite ovanliga familj.

– Jag hade nyligen gjort slut med mitt ex Jesper, och efter ett tag började jag träffa min sambo Jonatan, säger Niffi Sjöberg i TV3-programmet.

Niffi Sjöberg, 23, är en av huvudpersonerna i TV3:s nya säsong av ”Unga mammor”.

Tittarna får följa hennes vardag med tvillingarna Wilma och Ludwig, och sambon Jonatan – som är pappa till ett av barnen.

Niffi Sjöberg är något så ovanligt som mamma till tvillingar med två olika pappor.

– Wilma och Ludwig är tvillingar, men de har olika pappor, säger hon i ”Unga mammor”.

22-åringen förklarar hur hon hamnade i en så pass speciell situation.

– Jag hade nyligen gjort slut med mitt ex Jesper, och efter ett tag började jag träffa min sambo Jonatan. Efter ett litet tag till så upptäckte jag att jag mådde lite dåligt, så jag bestämde mig för att ta ett graviditetstest som visade positivt, berättar hon i ”Unga mammor”.

Berättade för båda papporna

Niffi Sjöberg var ärlig med både exet och den nya kärleken, och berättade att de båda potentiellt kunde bli föräldrar. Men att båda skulle komma att bli pappor hade ingen kunnat räkna med.

– Så jag berättade de potentiella fäderna att det var så här det låg till. Efter graviditeten så gjorde jag och Jonatan ett DNA-test på barnen och oss. Det kom tillbaka efter en lång väntan att Jonatan var pappa till Ludwig, men inte till Wilma. Då var det Jespers tur att testa sig, och det visade sig att han var pappa till Wilma, säger hon i ”Unga mammor”.

”Det kändes kaotiskt”

”Unga mammor”-profilen var nervös inför hur det skulle bli att ha två pappor till sina tvillingar, men menar att det ändå har löst sig – och att båda är glada över att få ha blivit föräldrar.

– Det kändes kaotiskt, som att det skulle bli komplicerat. Att bolla med två olika pappor, och hur de skulle känna över det hela.

– Jonatan och Jesper var ändå glada över att de var pappor, men båda kände väl att det var lite lustigt. De var ändå glada, för de har ändå fått ett barn

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.