Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicoles brytning med Eric - vill inte ha någon kontakt

Nicole Falciani har ingen kontakt med exet Eric Saade.
Eric Saade gjorde slut i våras.Foto: OLLE SPORRONG

Nicole Falciani har knappt haft någon kontakt med exet Eric Saade sedan han gjorde slut i maj.

I en Q&A-video på Youtube berättar influencern nu om beslutet efter uppbrottet, och hur de förlorade alla sina investerade bröllopspengar.

– Jag kände ganska fort när han gjorde slut att jag inte kan ha dig i mitt liv om jag ska kunna komma över dig, säger Nicole Falciani i videon.

Nicole Falciani vill inte ha exet Eric Saade i sitt liv.

I en ärlig fråga-svar-video på Youtube berättar nu influencern om beslutet att bryta helt efter uppbrottet.

– ”Har du någon kontakt med Eric i dag?” Nej, det har jag absolut inte, jag vill inte ha någon kontakt med honom. Jag känner inget behov av att ha honom i mitt liv, för han har sårat mig så extremt mycket, säger hon i videon på sin Youtube-kanal.

Falciani konstaterar att de behövde reda ut praktiska problem under sommaren, som gemensamma abonnemang och vem som ska få vilka möbler, men säger att kontakten utöver det har varit icke-existerande.

– Men vi har inte haft någon kontakt alls gällande andra saker sen typ han gjorde slut, fortsätter hon.

Nicole Falcianis försökte få tillbaka bröllopspengarna

Trots att hon blev dumpad kort före bröllopet känner Falciani att hon fortfarande vill gifta sig i framtiden – även om det inte kommer vara aktuellt på länge.

Det inställda bröllopet ledde också till en hel del problem – hon och Saade fick inte tillbaka pengarna de investerat i vad som skulle vara deras livs kärleksfest.

– Vi fick verkligen inte pengarna tillbaka. Dels var det en del kostnader vi redan hade lagt ut – trycksaker, den italienska bröllopskoordinatorn, pengarna för bröllopsstället. Det var en del kostnader som redan var betalda, och där fick vi typ inte tillbaka någonting. Jag försökte, för det var jag som avbokade allting och hade kontakt med allt som hade med bröllopet att göra. Sen hade vi tur att många saker hade vi inte betalat för. Men ja, det var en stor del pengar som bara försvann, säger hon.

 

Eric Saade festar vidare med influencers efter uppbrottet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.