Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicole Kidmans stora fejd – med barnen

Nicole Kidman vann en Golden Globe, men nämnde inte sina äldsta barn i tacktalet
Foto: IZUMI HASEGAWA / AVALON.RED B66
Keith Urban och Nicole Kidman
Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO
Nicole Kidman och Tom Cruise 1995.
Foto: JAMES AYLOTT / STELLA PICTURES BWP

När Nicole Kidman vann en Golden Globe tackade hon alla sina familjemedlemmar – förutom sonen och dottern från äktenskapet med Tom Cruise.

De i dag vuxna barnen, Connor och Isabella, är aktiva medlemmar i scientologkyrkan. 

Kidman hoppade för länge sedan av rörelsen, och enligt Daily Mail är det skälet till sprickan inom familjen.

Skådespelaren Nicole Kidman, 50, vann pris på Golden Globe 2018 för sin roll i tv-serien "Big little lies".

I sitt tacktal nämnde Kidman döttrarna Sunday Rose, 9, och Faith Margaret, 7, som hon har med countrysångaren Keith Urban, 50. Hon tackade även maken, sin syster och mamma.

Många ifrågasätter nu varför Nicole Kidman inte sa ett enda ord om sina två äldsta barn, Isabella, 25 and Connor, 22, från tidigare äktenskapet med Tom Cruise, 55. 


LÄS MER: Nicole Kidmans förändring – går inte att känna igen 

Anledningen till Nicole Kidmans tystnad

Faktum är att stjärnan aldrig nämner de två barnen hon och Cruise adopterade tillsammans skriver Daily Mail, efter en karläggning av hennes tidigare offentliga tal.

Både Isabella och Connor är scientologer, precis som sin far. Nicole Kidman är dock avhoppad medlem sedan länge. Det har spekulerats i att religionen har skapat en spricka i relationen.

Efter Kidman och Cruises skilsmässa 2001, stannade barnen kvar hos sin far och uppfostrades till scientologer. Nicole Kidman var inte med när dottern gifte sig 2015.

Kidman själv förnekar att hon skulle ha problem med att barnen är scientologer. Skådespelaren har sagt att hon inte kommer att uttala sig om rörelsen – någonsin.

"Jag har två barn, Isabella och Connor, som är scientologer. Jag väljer att visa respekt för deras tro" sa hon i en intervju med Vogue 2015.


LÄS MER: Kidman avslöjar sanningen om kyssen med Skarsgård 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.