Nicole Kidman avslöjar planen för nya säsongen

Foto: WILLY SANJUAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MARION CURTIS/STARPIX FOR HBO/REX/SHUT / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

Nicole Kidman utesluter inte en tredje säsong av succéserien ”Big little lies”. 

Det säger hon i en intervju med Marie Claire Australia, enligt People

– Vi vill alla jobba tillsammans igen, säger hon.   

Säsong två av ”Big little lies” sände sitt sista avsnitt i juli förra året. Sedan dess har succéseriens framtid varit oviss, men i en intervju med Marie Claire Australia avslöjar nu Nicole Kidman att det finns planer för en tredje säsong. 

Skådespelerskan säger att hon inte kan vänta att återigen få jobba med skådespelerskorna Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Shailene Woodley och Laura Dern. 

– Reese och jag pratar eller skriver med varandra en gång i veckan. Hon flyttade precis tillbaka till Nashville och vi är väldigt nära varandra. Vi vill alla jobba tillsammans igen, säger Nicole Kidman. 

Kidman och Skarsgård vann Emmy

I en intervju med News Corp Australia förra året sa Nicole Kidman att ytterligare en säsong kräver att samtliga skådespelare är med på tåget. 

– Jag är så glad att tv-serien har hittat sin egen väg eftersom det inte finns något på tv med sex kvinnliga huvudrollsinnehavare. 

Nicole Kidman har prisats för sina insatser i tv-serien. 2017 vann hon en Emmy för bästa kvinnliga huvudroll i en miniserie eller film. Även Alexander Skarsgård vann en Emmy för bästa birollsinnehavare samma år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.