Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicole Kidman är genom- proffsig – kalla kårar i själen

Charlize Theron som Megyn Kelly och John Lithgow som Roger Ailes.Foto: Hilary B Gayle
Charlize Theron, Nicole Kidman och Margot Robbie.Foto: Hilary B Gayle / Hilary B Gayle

Det finns en scen från ”Bombshell” som förundrar mig något alldeles särskilt. Precis innan allt krackelerar får vi en smygtitt från klädförrådet där en mindre armé av kvinnliga nyhetsankare byter om under härdande förhållanden: Kurvor och bröst pressas in i tajta Spanx-fodral, pansarglänsande klänningar adderas ovanpå, en blodig häl trycks ned i en skyghög klacksko, allt medan tjocka lager foundation håller känslorna i styr. Detta är inkråmet i Fox News – ett slags mix av hård konkurrens, kontroll, utseendefixering och förtryck. En sminkad låtsasvärld.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Här är paren som har högst inkomster – sök där du bor

STOR LISTA: SEB-chefen med fru i topp

Hon fixade småflickor till sexförbrytaren Epstein – försvunnen nästan ett år

Epsteins exflickväns lyxliv – innan hon försvann spårlöst

Demensen gjorde Karins älskade man Bosse våldsam

Så ändrades han av sjukdomen: ”En annan människa än den jag hade älskat”