Nicole Falcianis tuffa tid i början av graviditeten

Nicole Falciani berättar om den tuffa tiden i en video på Youtube.
Foto: Youtube / Youtube

Nicole Falciani och pojkvännen Adem Berisha ska bli föräldrar.

Men starten på graviditeten var tuff. I en video på Youtube berättar Falciani om ovissheten och känslorna.

– Jag får krampattacker flera gånger om dagen, berättar hon i videon.

Det var på fredagen som Nicole Falciani, 25, och pojkvännen Adem Berisha, 31, berättade de glada gravidnyheterna med hjälp av ett videoklipp på Instagram. 

I bildtexten till videon stod det: 

”Halva delen är jag, halva delen är min favoritperson. Vi längtar till att träffa dig”.

I helgen publicerade Nicole Falciani en video där hon visar upp hur det gick till när hon fick reda på att hon var gravid, men även de första veckorna som var väldigt jobbiga och ovissa.

– Jag har inte haft en lätt start på den här graviditeten. Jag har mått dåligt nu i 16 dagar och det blir liksom inte bättre. Jag har väldigt ont i magen, jag får krampattacker flera gånger om dagen. Och när jag får dessa krampattacker kan jag knappt stå upp för att det gör så ont. Jag blir yr, jag kallsvettas, jag blir svimfärdig och illamående, berättar hon i videon.

Hon berättar vidare att hon ska åka till en gynekologmottagning för att göra en undersökning.

– För att man misstänker att jag kanske har utomkvedshavandeskap, alltså att fostret inte sitter där det ska. Jag har många symtom som tyder på det.

”Hade inte vågat hoppas”

I videon berättar Nicole Falciani att man upptäckt en blödning i livmodern och att det troligtvis var förklaringen till smärtorna i magen.

Influencern fick då göra ett nytt ultraljud och fick då mer positiva besked.

– Jag är så himla, himla, himla, himla, himla glad. Vi var hos gynekologen imorse och hon kunde i dag se ett litet, litet, litet foster. Jag tror hon sa att det var fyra millimeter, så det är ju väldigt litet. Och hon kunde också höra svaga hjärtljud.

– Jag är verkligen så glad. Jag hade inte vågat hoppas på det här för jag var rädd att bli ännu mer ledsen och besviken men nu är det en liten bebis där inne.

I videon berättar Nicole Falciani även att magontet och de övriga symtomen försvann efter några veckor, men att man inte vet varför det uppstod.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.