Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicole Falcianis svar efter följarnas kritik: ”Orkar inte”

Efter att ha tagit ett uppehåll från Youtube är Falciani nu tillbaka.
Nicole Falciani har träffat kärleken på nytt.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Nicole Falciani visar på Youtube upp sin nya kille.
Foto: Nicole Falciani/Youtube

Nicole Falciani började sommaren med ett krossat hjärta, efter att fästmannen Eric Saade brutit deras förlovning.

Men nu är hon kär i en annan man – och slår tillbaka mot kritik om att hon skulle ha hittat kärleken för snabbt igen.

”Jag orkar inte bry mig om vad folk tycker eller tänker. Jag orkar inte höra att det gick för snabbt”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

Influencern Nicole Falcianis, 23, sommar har minst sagt varit en emotionell bergochdalbana. I maj blev hon dumpad av fästmannen Eric Saade, bara dagar innan de skulle ha gift sig – ett bröllop som hade skjutits upp på grund av coronapandemin.

Nu skriver Falciani om sin speciella sommar, där hon hunnit bli kär igen, i sin blogg.

”I början av sommaren var jag oerhört trasig. Jag visste varken in eller ut. Jag trodde verkligen att jag skulle dö, att jag skulle bli den första att dö av hjärtesorg. Men vet ni, den här sommaren blev bra, trots att den blev allt annat än vad jag hade tänkt eller föreställt mig.. Inte ens i min vildaste fantasi hade jag trott att mitt liv skulle bli såhär, eller ta den här vändningen”, skriver Falciani.

Nicole Falciani visar upp nya killen

Men trots att hon varit nere på botten, så har profilen nu blivit kär på nytt – något som inte var hennes mål när hon började dejta.

”Jag dejtade för att det var kul. För att komma ut och för att känna mig uppskattad, snygg, härlig. Jag dejtade inte för att hitta någon ny eller för att bli kär. Men sen kom han och gjorde mig sinnessjukt kär”, avslöjar influencern.

Nu är hon trött på folks åsikter om relationen, och menar att hon inte kan styra över sina känslor.

”Och vet ni. Jag orkar inte bry mig om vad folk tycker eller tänker. Jag orkar inte höra att det gick för snabbt, eller att jag borde göra si eller så. Kärlek är inget man kan styra över. Kärleken kommer, när den kommer”.

I sin senaste Youtube-video visar hon också upp sin kille för första gången, när de semestrar i Albanien, där han har släkt.

– Jag är i Albanien med min kille, och han är halv-alban, så vi är här för att hälsa på hans familj, säger hon i videon som heter ”Min nya kille?!”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.