Nicole Falcianis sexiga tips – efter uppbrottet från Saade

Eric Saade och Nicole Falciani hade planer på att gifta sig i år.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Nicole Falciani tipsar sina följare hur man bäst går vidare efter ett uppbrott.
Foto: Youtube

Nicole Falciani har varit helt förkrossad efter uppbrottet från Eric Saade. 

Men nu verkar det ha vänt. På Youtube berättar Falciani i en vlogg hur hon gjort för att komma över sin ex-pojkvän. 

– Tipset är inte ett så PK-tips, säger hon. 

Nicole Falciani och Eric Saade gick skilda vägar i maj. Sedan dess har Saade släppt ett uppbrottsalbum och Falciani har bloggat och vloggat om sin hjärtesorg.

I Falcianis senaste vlogg på Youtube berättar hon att hon i dag mår mycket bättre, vilket hon ett tag inte trodde var möjligt då hon var helt förstörd efter dumpningen. 

– Det låter så klyschigt på något sätt, när jag var mitt uppe i det trodde jag inte på folk som sa det men det kommer att bli bättre. Nu tror jag verkligen på att allt händer av en anledning, säger hon. 

I vloggen umgås hon under en hel dag med en okänd man. I videon ser man enbart hans händer och hör hans röst. Han filmar Falciani och frågar henne vad de gjort, varpå hon berättar om deras middag ute på en restaurang i Stockholm. 

– Vi åt middag på Mellqvist, jättegott. Nu ska vi äta middag nummer två, på Chow chow. För att du aldrig blir mätt, säger hon och skrattar 

Nicoles sextips

Dagen efter middagen filmar Falciani mer till vloggen. 

- Efter att vi handlat godsaker på Coop i går så drog vi hem och såg ”The Notebook”, det var så mysigt. 

Hon berättar även hur hon bearbetat sin hjärtesorg efter dumpningen. Ett tips som hon ger till sina hjärtekrossade följare är att ha sex med någon ny. 

– Sista tipset är ett inte så PK-tips, som jag fått av flera vänner. ”The best way to get over someone, is to get under someone else”. Vi avslutar där, jag behöver väl inte förklara det. Men det funkar ska jag säga er. 

Hon tillägger även att det är bra att ladda ner dejtingappar. 

– Börja dejta andra. Även om du inte vill ha en ny relation ä det härligt att träffa nytt folk, säger hon i vloggen. 

Föräldrarnas lyxgåva till Falciani

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.