Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nicole Falcianis pengaklirr på Eric Saades förlovningsring

Nicole Falciani pantade förlovningsring – det gjorde hon för pengarna
Nicole Falciani väntar sitt första barn – för Martin Björk berättar hon att hur ett framtida frieri görs är viktigt.
Foto: Youtube

Nicole Falcianis och Eric Saades kärlekshistoria slutade abrupt och infekterat. 

Nu berättar influencern att hon pantsatte förlovningsringen hon fick från exet – och att hon har en hel del krav om nya pojkvännen Adem Berisha skulle fria. 

– Jag hatar när de säger att det är tanken som räknas, det är fan inte tanken som räknas, säger Falciani i ”Intimt med Björken”. 

Nicole Falciani, 25, och pojkvännen Adem Berisha, 31, går i väntans tider och blir snart en liten familj. 

Tidigare var hon tillsammans med Eric Saade, 32, och planen var att de skulle gifta sig – men förhållandet slutade i hjärtesorg och influencern blev lämnad kort inpå bröllopet. 

”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram till precis när vi skulle gifta oss, efter att han valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år”, skrev Falciani då på Instagram. 

Eric Saade förklarade i sin tur att han inte hade mått bra i relationen. 

– Allt har sin tid och den tiden var passerad kanske. Det var inte för att jag ville som jag lämnade, utan jag lämnade mer för jag var tvungen att tänka på hur jag själv mådde. Det var dags helt enkelt. Det var sorglig tajmning och allt sådant där men jag tror det kommer komma något positivt för oss båda ur allt det här. 

Falciani och Berisha är inte förlovade och hon tror att det kommer att dröja ett tag innan det sker – Falciani har nämligen en hel del krav på hur allt ska gå till, bland annat när det gäller ringen, berättar hon i ”Intimt med Björken”. 

– Jag tror att han får lite ångest.

Falcianis krav på frieriet

Eric Saade friade till Falciani under en drömresa till Dubai – och i dag lyser ringen med sin frånvaro. Falciani har nämligen lämnat in den på en pantbank. Så vad gjorde hon egentligen för pengarna? 

– Inget speciellt, jag bara la in dem på mitt sparkonto. 

Ringen var ingen billig historia och om nya kärleken skulle fria med en ring som var billig skulle Falciani bli arg. 

– Absolut. Jag förtjänar det bästa, ursäkta mig. Jag är ett kap. 

Ringen måste vara minst två karat. 

– Jag hatar när de säger att det är tanken som räknas, det är fan inte tanken som räknas, säger hon i ”Intimt med Björken”. 

Artisten tävlar mot sitt ex i Mello: "Mariette är en av de finaste"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.