Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicole Falciani efter uppbrottet från Saade: ”Bästa som kunde hända”

I augusti la Nicole Falciani upp en kryptisk bild på Instagram.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Nicole Falciani skulle ha gift sig med Eric Saade i sommar – men i stället gjorde de slut, och nu har båda hittat kärleken på nytt på var sitt håll.

I ett blogginlägg funderar influencern nu över hur annorlunda allt hade kunnat vara om de hade gift sig.

Det var i maj som Nicole Falciani och Eric Saade gick ut med att de gått skilda vägar, bara dagar före sitt tidigare bröllopsdatum. Innan uppbrottet hade kändisparet dock hunnit skjuta upp bröllopet till september, och helgen som gick skulle ha varit Saades och Falcianis bröllopshelg.

Nu reflekterar Nicole Falciani på sin blogg över hur mycket hennes liv har förändrats – och att känslorna har rusat under den forna helgen.

”Min helg har varit lite upp och ner känslomässigt på grund av att det egentligen skulle varit min och Erics bröllopshelg. Det är en så märklig känsla”, skriver hon.

Bloggerskan och författaren är övertygad om att det inställda bröllopet var en välsignelse, då de båda har hittat kärleken på nytt på varsitt håll efter uppbrottet. Men samtidigt trodde hon att det skulle vara henne och Saade för resten av livet.

”Såhär i efterhand är jag glad över att jag och Eric inte gifte oss, och det här var förmodligen det bästa som kunde hända mig. Allting händer ju av en anledning. Och det var helt enkelt inte menat att det skulle vara vi, även om det så klart gör ont. För jag trodde verkligen att det skulle vara vi för alltid. Att det var han och jag mot världen. Det jobbigaste den här helgen har varit tanken av allting. Tänk om. Tänk om vi hade gift oss. Tänk om vi hade fått den helgen”, skriver hon i bloggen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.