Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicole Falcianis film från förlovningen med Eric Saade

Eric Saade gick ner på knä på stranden i Dubai och friade till kärleken Nicole Falciani. Foto: STELLA PICTURES - PELLE T NILSSON
På Instagram visar Nicole Falciani nu upp det romantiska nyårsfirandet i Dubai.Foto: Youtube
Eric Saade gick ner på knä under nyårsfirandet i Dubai.Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Eric Saade gick ner på knä på stranden i Dubai och friade till kärleken Nicole Falciani. 

Nu visar Falciani upp videon från det romantiska ögonblicket.

"Jag har drömt om det här sedan jag var ett litet barn och nu händer det på riktigt. Tänk vad härligt livet är ändå.", skriver Nicole Falciani till videon på sin Youtube-kanal.

Efter fyra år tillsammans har artisten Eric Saade, 28, förlovat sig med flickvännen Nicole Falciani, 21. Under en resa till Dubai gick artisten och Melodifestivalen-vinnaren ner på knä och friade.

På Instagram visar influencern nu upp det romantiska nyårsfirandet och gratulationerna strömmar in.

"Det har fortfarande inte riktigt sjunkit in att jag och Eric ska gifta oss!!!! Det känns helt sjukt. Jag har drömt om det här sedan jag var ett litet barn och nu händer det på riktigt. Tänk vad härligt livet är ändå.", skriver Nicole Falciani till videon på hennes Youtubekanal.

 

https://www.instagram.com/p/BsYITrhCxYG/

I en film visar Nicole Falciani nu upp hur det gick till när Eric Saade gick ner på knä på stranden i Dubai – och videon har setts nästan 100 000 gånger.

"Nicole jag älskar dig", säger Eric Saade i filmen och Nicole Falciani berättar vidare om känslorna och ögonblicket som hon beskriver som "magiskt och vackert".

– Jag vet inte var jag ska börja. Det är så otroligt. Jag är så lycklig. Men jag är chockad. Alla känslor är utanpå mig i stället för inuti, säger hon i filmen.

Nicole Falciani visar också upp ringen som hon fick av Eric Saade.

– Eric friade till mig med den vackraste ringen någonsin. Den är lite för stor så vi ska gå till affären där han köpte den och anpassa den. Det här har varit den bästa dagen i mitt liv. Den bästa nyårsafton jag någonsin har upplevt och jag är så tacksam, berättar hon vidare.

 

 

Pikade pojkvännen om förlovning

Nicole Falciani har tidigare bloggat om sin önskan att gifta sig i framtiden och hur hon själv blev sugen på ett eget bröllop när hon och Eric Saade var gäster på ett bröllop i Rom.

– Jag vet att Eric är mannen i mitt liv och jag älskar honom så mycket. Det är galet. Jag ska gifta mig. Frieriet var magiskt och så vackert. Jag har drömt om det här sedan jag var en liten flicka. Detta är verkligen en dröm som går i uppfyllelse, berättar hon nu i videon.

 

https://www.instagram.com/p/BsF9n9fgSMi/

Expressen har sökt Eric Saade och Nicole Falciani.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.