Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicole Falcianis ärliga ord om kroppsdetaljen – visar i bilden

Nicole Falciani har – precis som de flesta kvinnor – celluliter.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Efter att influencern fått en fråga från en osäker följare väljer hon nu att visa upp dem med en avklädd bild på Instagram story.Foto: Instagram.

Nicole Falciani har – precis som de flesta kvinnor – celluliter.

Efter att influencern fått en fråga från en osäker följare väljer hon nu att visa upp dem med en avklädd bild på Instagram story.

”Ja, jag har celluliter, och det har nästan alla kvinnor! Jag har haft det sen jag kom in i puberteten”, skriver Nicole Falciani till bilden.

Influencern Nicole Falciani, 23, är känd för att stå upp mot skönhetsideal, och har tidigare hyllats för bilder och inlägg på Instagram där hon ifrågasätter normer.

När profilen, som släpper en bok om att leva med reumatism i höst, hade en frågestund på Instagram Story var det en person som undrade kring om Falciani har celluliter och bristningar.

”Har du celluliter eller bristningar? Jag tycker det känns som att ingen har det på Instagram, och jag hatar mina...”, skrev personen.

Nicole Falciani väljer då att svara med en svartvit bild på sin kropps baksida i underkläder, där följarna själva kan se hennes celluliter på rumpan.

”Ja, jag har celluliter, och det har nästan alla kvinnor! Jag har haft det sen jag kom in i puberteten”, svarar Nicole Falciani till bilden.

Nicole Falciani hyllades för uppmärksammade bilden

Nicole Falciani har tidigare skrivit om sina celluliter och andra detaljer på sin kropp som samhället lärt oss att inte tycka om – men att hon älskar sin kropp ändå, på grund av allt hon kan göra med den.

”Min mage får veck när jag sitter ner. Mina lår blir dubbelt så stora. Jag har celluliter på min rumpa. Jag är inte perfekt. Ingen är perfekt. Men vet du, jag försöker älska mig själv och min kropp ändå, på grund av allt jag kan göra med den”, skrev hon i ett hyllat inlägg förra året.

Så lyckas Nicole Falciani som influencer:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.