Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicole Falciani tvekade aldrig på drömjobbet: ”Självklart”

Det var i slutet av september som Rebecca Stella, 35, meddelade att hon slutar som programledare för ”Paradise hotel” på grund av coronapandemin.
Nicole Falciani.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Nicole Falciani är ny programledare för ”Paradise hotel”.
Foto: Patricia Recourt/Viaplay / Patricia Recourt/Viaplay

Nicole Falciani, 23, är ny programledare för ”Paradise hotel”.

Just nu befinner sig influencern i Mexiko där inspelningarna av vårens säsong pågår för fullt.

– För mig var det nästan inte ens en fråga om att jag skulle få det, säger hon om jobbet som hon drömt om att få. 

På grund av coronapandemin slutar Rebecca Stella, 35, som programledare för ”Paradise hotel”.

Tidigare har Expressen rapporterat att influencern Nicole Falciani, 23, tar över rollen som programledare och i veckan bekräftade hon uppgifterna.

”Nämen alltså nyp mig. Jag har i otroligt många år drömt om att jag en dag ska få möjligheten att programleda något och nu är jag i Mexiko och får göra prick det”, skrev influencern på Instagram om det nya jobbet.

Inspelningarna i Mexiko pågår just nu för fullt och för Expressen berättar Nicole Falciani att det är mycket jobb.

– Men det känns verkligen super superroligt.

Hade bra magkänsla

Att få programleda har varit något som Nicole Falciani velat göra länge. När hon fick veta att hon var en av de tilltänkta att ta över programledarrollen tyckte hon att det var väldigt kul, speciellt eftersom hon inte tidigare har gjort något liknande.

Redan efter castingen hade hon en bra magkänsla.

– För mig var det, det låter så konstigt, men för mig var det nästan inte ens en fråga om att jag skulle få det utan det kändes bara som att det var självklart att jag skulle få det, säger Nicole Falciani.

Saknar kanelbullar

Nu har hon varit i Mexiko i snart två veckor och även om hon tycket att det har gått bra hittills är det mycket nytt.

– Det är en sak jag aldrig gjort innan så det är mycket man ska lära sig och komma in i och veta hur det går till och hur man ska stå, det är mycket småsaker.

Sju veckor av inspelning återstår, men Nicole Falciani menar att det inte går någon nöd på henne av att vara hemifrån så pass länge.

– Jag tycker bara det är jättehärligt, jag älskar värme och sol och bad så det känns som att det har inte kunnat vara bättre, att missa lite svensk vinter, säger hon och fortsätter:

– Sedan är det klart att man saknar sina vänner och jag har börjat få en jättesjuk craving på kanelbullar. Men annars är det bara härligt.

I veckans Q&A gästas Expressens Ellinor Svensson Mikail ”Miki” Maarofi.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.