Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicole Falciani ryter till mot coronafrågorna om bröllopet

Q&A: Så lyckas Nicole Falciani som influencer
Bröllopet mellan Nicole Falciani, 21, och artisten Eric Saade, 28, hotas av spridningen av coronaviruset.Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Nu har Nicole Falciani tröttnat på alla frågor om bröllopet.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Med mindre än tre månader kvar till bröllopet i Italien överröses Nicole Falciani med frågor om de inte ska ställa in på grund av coronakrisen i landet.

Men nu ryter bloggaren till mot okända personer som lägger sig i.

”Jag vill inte ha EN endaste till kommentar som frågar om just det”, skriver hon på sin blogg.

Bloggerskan Nicole Falciani, 21, och artisten Eric Saade, 28, har varit ett par i över fyra år och förlovade sig på nyårsafton för drygt ett år sedan. 

Bröllopet är planerat till maj i italienska Toscana, men sedan hela landet satts i karantän, för att stoppa spridningen av det nya coronaviruset, har frågan väckts om det verkligen kommer att kunna genomföras.

Nicole Falciani och Eric Saade har inte bestämt om bröllopet

Nicole Falciani skriver nu på sin blogg att hon i sociala medier får väldigt många kommentarer och frågor om det.

”Jag vill inte ha EN endaste till kommentar som frågar om just det. Är så less på dom frågorna! Jag och Eric har tillräckligt att tänka på som det är, och det räcker att vi för den diskussionen med våra gäster, inte med okända människor”, skriver hon på bloggen.

Nicole Falciani och Eric Saade ska gifta sig i Italien.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Hon meddelar att det i nuläget inte finns något beslut, men att hon inte tror att isoleringen i Italien kommer att vara ända fram till bröllopet.

”Just nu känner jag mig ganska lugn, vi får helt enkelt se hur detta utvecklas. Om Italien fortfarande har karantän om tre månade, har vi större problem i världen än mitt & Erics bröllop”, skriver hon.

Skulle bli ”otroligt ledsen” om det ställs in

Nicole Falciani medger dock att hon skulle bli ”otroligt ledsen” om bröllopet skulle behöva ställas in.

Antalet coronasmittade fortsätter att öka i hela världen – knappt 120 000 globalt har testats positivt på onsdagen.

Hårdast drabbat i Europa är Italien, där kraftiga åtgärder för att stoppa viruset har tagits. I princip har hela landet stängts ner och det går inte att resa in eller ut.

Expressen har sökt Nicole Falciani för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.