Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicole Falciani och Eric Saades mystiska träffar efter uppbrottet

I Q&A gästas Ellinor Svensson av influenern Nicole Falciani.
Eric Saade, 29, och Nicole Falciani, 23, gjorde oväntat slut i maj, bara dagar före datumet de först skulle ha gift sig på.Foto: OLLE SPORRONG
Även Nicole Falciani har tagit en liten semestertripp, men valt att hålla sig i Stockholmsområdet.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Eric Saade, som efter uppbrottet har setts festa med influencers som Molly Rustas, Hanna Friberg, Moa Mattson och Hanna Schönberg, befinner sig nu på spanska Ibiza.Foto: OLLE SPORRONG

Efter uppbrottet bara dagar före de var tänkta att gifta sig, så verkar både Eric Saade och Nicole Falciani ha gått vidare.

Medan Eric Saade hänger på Ibiza tillsammans med Hanna Schönberg och Molly Rustas, så har Nicole Falciani haft en weekend med en anonym person.

”Äventyr kan ju vara det roligaste som finns. Ingenting jag tackar nej till”, skriver Nicole Falciani i bloggen.

Eric Saade, 29, och Nicole Falciani, 23, gjorde oväntat slut i maj, bara dagar före datumet de först skulle ha gift sig på. Efter att bröllopet i Italien sköts upp på grund av corona valde Saade i stället att göra slut med fästmön, efter fem år tillsammans.

Nu verkar båda parter ha gått vidare. 

Eric Saade, som efter uppbrottet har setts festa med influencers som Molly Rustas, Hanna Friberg, Moa Mattson och Hanna Schönberg, befinner sig nu på spanska Ibiza. Någon som också är på plats är just Hanna Schönberg, och även om de två inte har lagt upp bilder på varandra har deras Instagram story-flöden visat att de befunnit sig på samma ställe, skriver Hänt. Även Molly Rustas och hennes pojkvän Ross Andrew Paquett är på plats på Ibiza. Medan Rustas och Schönberg visat på sociala medier hur de umgås på ön, så har Eric Saade publicerat en Instagram Story där han umgås just med Molly Rustas pojkvän.

”Vi hade nämligen bokat”

Även Nicole Falciani har tagit en liten semestertripp, men valt att hålla sig i Stockholmsområdet. I sin blogg skriver hon om en mysig staycation med en mystisk person, som hon inte skriver ut varken namn eller kön på. På en av hennes bilder håller dock en man upp en fyrklöver – utan att Falciani visar hans ansikte.

”Vi hade nämligen bokat en liten staycation. Mysigt värre. Checkade in och fick vårt rum direkt. Vi möttes av en flaska rosébubbel och en frukttallrik. Men vill ni veta det bästa med rummet? Att vi hade ett stort badkar. Jag älskar ju att bada. Finns ingenting bättre. Så jag var överlycklig”, skriver Falciani på bloggen.

Vem hon än var på minisemester med, så verkar bloggaren ha haft ett trevligt dygn.

”Vi tog ett bad och kollade på filmen ”Forgetting Sarah Marshall”, väldigt rolig måste jag säga. Och vid 20-tiden begav vi oss ner till slottet för att avnjuta en trerätters middag”, skriver hon.

Expressen har sökt Nicole Falciani och Eric Saade.

Efter parets uppbrott har Nicole Falciani uttalat sig på både sin blogg och på sin Youtube-kanal om hjärtesorgen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.