Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nicole Falciani och Eric Saade bryter förlovningen

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: OLLE SPORRONG

Nicole Falciani och Eric Saade har brutit sin förlovning.

”Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet”, skriver Nicole Falciani på Instagram.

Nicole Falciani och Eric Saade skulle ha gift sig i Italien nu i maj, men bröllopet skjuts upp på grund av coronapandemin.

Men nu har förlovningen brutits, skriver Nicole Falciani på Instagram.

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av”, skriver hon.

Eric Saade och Nicole Falciani  går skilda vägar

Hon beskriver tiden nu som svår.

”Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”, skriver Nicole Falciani.

I slutet av april berättade Falciani om känslorna kring bröllopet och att det då inte såg ut att bli som de hade tänkt sig.

– Det har varit så mycket de senaste veckorna med bröllopet och allting med corona. Vi vet inte om bröllopet blir av, vi vet inte hur det kommer att se ut i världen om bara veckor, sa hon i en Youtube-video.

Expressen har sökt Nicole Falciani och Eric Saade.

https://www.instagram.com/p/CAOBdKjHnvv/

Se mer: Så träffades Nicole Falciani och Eric Saade

I programmet berättar Nicole Falciani om hur hon träffade Eric Saade, bröllopet och karriären. Se intervjun från juli 2019.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.