Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nicole Falciani avslöjar detaljerna om bröllopet

Eric Saade och Nicole Falciani gifter sg i maj nästa år. Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Nicole Falciani visar stolt upp sin förlovningsring. Foto: Instagram
Ringen är precis vad hon drömt om, säger Nicole Falciani. Foto: instagram

Eric Saade och Nicole Falciani gifter sig i maj 2020.

Nu avslöjar bloggerskan detaljerna kring planeringen.

– Det var dags, säger Nicole Falciani.

Artisten Eric Saade, 28, och bloggerskan Nicole Falciani, 21, förlovade sig på nyårsafton. Nu avslöjar Nicole Falciani att de planerar ett borgligt bröllop i maj 2020.

"Förhoppningsvis blir det maj 2020. Aaah, kan jag snälla bara få spola fram tiden!! Känns såå långt kvar, men jag vet att tiden kommer gå fort.", skriver hon i ett blogginlägg.

Under en frågestund på Instagram berättar bloggerskan att de inte har anställt någon bröllopskoordinator än men att hon har haft möten med flera och att det blir två stycken. En i Italien och en i Sverige.

– Vi ska gifta oss i Toscana, i Italien, säger Nicole Falciani i ett videoklipp.

Visar upp ringen

Nicole Falciani visar stolt upp sin förlovningsring, i vitt guld med en två carats diamant, för sina följare. En ring som hon säger matchar det hon alltid dröm om perfekt. Hon skriver på bloggen att fästmannen Eric Saade har haft full koll på vad hon velat ha för ring, med lite hjälp av hennes mamma.

– Det är inget märke på ringen, utan den är från en juvelerare i Dubai, avslöjar hon.

https://www.instagram.com/p/BsYITrhCxYG/

Paret gick på sin första dejt för snart fyra år sedan, efter att Eric skrev till Nicole på Twitter, och bor nu i en gemensam lägenhet på Kungsholmen med hunden Frank. På frågan om hon påverkas av åsikter om att hon är för ung för att gifta sig svarar bloggerskan att hon inte kunde bry sig mindre. Så länge hon är lycklig och vet vad hon vill struntar hon i vad folk tycker.

– Nej kunde inte bry mig mindre, så länge jag känner mig lycklig och vet vad jag vill göra så skiter jag fullständigt på vad andra tycker och tänker, säger hon i ett videoklipp.

Hon säger att hon inte alls tvekade vid frieriet utan att det känns som att det var dags.

– Nej Gud nej. Jag har alltid drömt om att gifta mig, det känns bra mellan mig och Eric och vi har varit tillsammans i fyra år. Det var dags, säger hon i ett videoklipp på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BsF9n9fgSMi/