Nicole Falciani är gravid – väntar sitt första barn

Saade berättar om varför han valt att inte prata lite öppet om det.
Influencern Nicole Falciani är gravid
Foto: Karin Törnblom / IBL
Nicole Falciani kommer att få barn tillsammans med Adem Berisha
Foto: Instagram/@carolinaoverseaproject
I den romantiska videon håller paret om varandra
Foto: Instagram/@carolinaoverseaproject
Foto: Instagram/@carolinaoverseaproject

Vilken gravidlycka! 

Nicole Falciani väntar barn – för första gången.

På Instagram avslöjar influencern nya beskedet, med en romantisk video.

Influencern Nicole Falciani, 25, är gravid!

Under fredagen avslöjade profilen gravidlyckan på Instagram, med hjälp av ett videoklipp. I bildtexten till videon står det: ”Halva delen är jag, halva delen är min favoritperson. Vi längtar till att träffa dig”.

I videoklippet går kärleksparet hand i hand, till den romantiska låten ”I don't want to miss a thing”. När kärleksparet kliver ur bild syns en tvättställning. På tvättställningen hänger bebiskläder. 

Det var under sommaren 2020 som influencern meddelade att förhållandet mellan henne och artisten Eric Saade, var över. Senare under hösten gick Nicole Falciani ut officiellt med att hon hittat kärleken i Adem Berisha. Pojkvännen arbetar i krogbranschen, och har blanda annat arbetat på flera Stureplanskrogar. 

https://www.instagram.com/p/Cg4idB-Dj-z/

Nya livet med kärleken i Italien

Sedan en tid tillbaka bor kärleksparet i Italien, där de stormtrivs. Det var efter Nicole Falcianis inspelningar med tv-produktionen ”Paradise Hotel” som paret flyttade till Rom. 

Under sommaren har influencern haft fullt upp, och har tidigare berättat för Expressen om reseplanerna till Marbella med pojkvännen.

– Vi kommer vara där nästan en och en halv månad. I slutet av augusti åker jag till Sverige för jobb och är hemma i en månad för att jobba. Sen är vi tillbaka i Rom och njuter av en höst i Italien, berättar hon.

I juli lanserade influencern sitt eget bikinimärke ”Ombreas”. Nicole Falciani berättar att den nya satsningen ska ha fokus på inkludering.

– Det jag tycker att det är så tråkigt kring underkläder, badkläder är att man ska se ut på ett visst sätt. Men majoriteten av alla vanliga kvinnor, inklusive mig själv, ser inte ut som det gör i reklamen, berättar hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.