Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicolas Cages förvandling – efter tuffa uppbrottet

Dagens tre största nöjesnyheter.
Nicolas Cage har nyligen gått igenom en mycket publik skilsmässa. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP
Nicolas Cage går knappt att känna igen på den nya bilderna. Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Stjärnan syntes på röda mattan vid premiären för ”Running with the devil”. Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Nicolas Cage som han såg ut 2003 – och som kanske flesta tänker sig stjärnan. Foto: CHRIS WEEKS / AP

När Hollywoodskådespelaren Nicolas Cage på måndagen gick på röda mattan för filmen ”Running with the devil” var det nog många som satte champagnen i halsen.

Världsstjärnan dök nämligen upp helt oigenkännlig med stort skägg, cowboyhatt och svullet ansikte, efter vårens dramatiska uppbrott från unga flickvännen Erika Koike.

Hollywoodstjärnan Nicolas Cage, 55, är aktuell med en ny film – ”Running with the devil”.

På måndagen dök han upp på röda mattan för filmens premiär i Beverly Hills, var det dock inte många som kunde känna igen skådespelaren.

I stället för att komma renrakad, finklädd och leende som många är vana att se Nicolas Cage, dök han upp med stort buskigt skägg, cowboyhatt och jeansjacka. 55-åringen var också svullen i ansiktet, och såg trött ut.

Men på internet är det flera som är positivt inställda till Nicolas Cages enorma förvandling, rapporterar In Touch Weekly. ”Nicolas Cage ser ut så här nu, och ärligt talat, vi ska vara glada för hans skull” och ”Jag är helt med på Grizzly Adams-versionen av Nic Cage” var bara några av kommentarerna från fansen på internet.

Gått igenom uppmärksammad skilsmässa

Möjligen har stjärnan haft ett tufft år – i våras gick han igenom en väldigt publik skilsmässa, efter att ha gift sig med sin unga kärlek Erika Koike i Las Vegas. Paret var kraftigt berusade när de blev man och hustru i ett av stans välkända kapell, och sågs bråka öppet på hotellet bara dagen efter.

 

Fyra dagar efter bröllopet krävde ”National treasure”-skådespelaren att få annullera hela äktenskapet, och hävdade att han hade utsatts för bedrägeri – då Erika Koike också hade relation med en annan person samtidigt.

”Erika föreslog till Nic att de skulle gifta sig, och Nic reagerade impulsivt, och utan möjlighet att förstå konsekvenserna av sina beslut” stod det i annulleringsansökan.