Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicolas Cage spelar Joe Exotic i nya ”Tiger king”

Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

Efter succén med dokumentärserien ”Tiger king” på Netflix kommer nu samma serie igen – men den här gången som fiktiv serie, med skådespelare.

I rollen som den excentriske Joe Exotic kommer vi se Nicolas Cage, skriver New York Post.

Dokumentärserien ”Tiger king” tog Netflix och hela världen med storm tidigare under våren. Plötsligt var den minst sagt speciella tigerägaren Joe Exotic och ”Hello you cool cats and kittens”-Carole Baskin på allas läppar.

Därför kommer nu dokumentärserien att göras om till en skådespelad dito, med Hollywoodstjärnor i huvudrollerna. Nu står det klart att det – självklart – är Nicolas Cage som kommer spela Joe Exotic, och axla den ikoniska ögonbrynsringen och hockyfrillan. Han har då lyckats konkurrera bort skådespelare som Edward Norton och Dax Shepard, som också var sugna på den speciella rollen, skriver New York Post.

Regissörens drag – före Tiger king-succén

Serien kommer bli åtta avsnitt lång och regisseras av Dan Lagana, som tidigare har gjort mockumentären ”American vandal”. Lagana köpte rättigheterna redan i juni 2019, när han läst artikeln ”Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild” i Texas Monthly.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.