Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Niclas Wahlgrens ärliga ord om familjekonflikterna

Därför nobbar Niclas Wahlgren Pernillas och Biancas tv-succé
Niclas Wahlgren berättar att stämningen inom Wahlgren-familjen är god – men att tjafs ändå uppstår ibland.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Bianca Ingrosso har nyligen berättat i ”Wahlgrens värld” om en dispyt med morbrodern Niclas Wahlgren. Foto: OLLE SPORRONG
”Vi räds inte för att säga som man tycker. Då kan man hamna i lite klinch”, säger Niclas Wahlgren.Foto: TV4.
Brodern Linus tycker förmodligen att Niclas är en ”jobbig jävel ibland”, enligt honom själv. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Relationerna inom den stora Wahlgren-släkten tycks inte alltid flyta på helt friktionsfritt. 

I realityserien ”Wahlgrens värld” berättade Bianca Ingrosso, 25, nyligen om en dispyt med morbrorn Niclas Wahlgren, 54.

– Vi går verkligen all in i saker, vi räds inte för att säga som man tycker. Då kan man hamna i lite klinch, säger Niclas Wahlgren själv till Aftonbladet.

Både i Kanal 5-programmet ”Wahlgrens värld” och i sociala medier går det lätt att se att Wahlgren-släktens olika medlemmar ofta umgås i varandras närhet.

Men precis som i de flesta andra familjer uppstår ibland konflikter. I ett ”Wahlgrens värld”-avsnitt från januari berättade Bianca Ingrosso om en tidigare dispyt med morbrorn Niclas Wahlgren – som ledde till att de avföljde varandra på Instagam.

– Vi fick bara nog av varandra, och avföljde varandra. Det var inte mer än så. Jag älskar ju Niclas, har hon sagt till Hänt.

”Kan vara en jobbig jävel”

Även Niclas Wahlgren själv menar att relationen med resten av familjen är stark – men att meningsskiljaktigheter ibland ändå uppstår.

– Precis som i alla familjer så tjafsar man ibland. Man har olika åsikter, om du frågar lillbrorsan så kan jag vara en jobbig jävel. Jag kan tycka att han är jobbig, men vi älskar varandra, säger han till Aftonbladet, och syftar på yngre brodern Linus Wahlgren.

Enligt Niclas Wahlgren är familjemedlemmarna överlag inte särskilt konflikträdda av sig.

– Vi är ganska yviga i familjen Wahlgren. Vi går verkligen all in i saker, vi räds inte för att säga som man tycker. Då kan man hamna i lite klinch.

Livsförändringen efter skilsmässan

För Aftonbladet berättar Wahlgren också om hur hans liv förändrats stort efter skilsmässan från Laila Bagge 2014.

– Jag gjorde en sådan resa där vid skilsmässan så jag tänker inte i vad som saknas eller vad jag vill ha. Jag tänker att jag är så lycklig just nu och tänker njuta av det. Jag ändrade mig totalt med allting, säger han.

Expressen har sökt Niclas Wahlgren för en kommentar. 

Så får du en hälsosam kropp – Niclas Wahlgrens bästa tips

Så får du en hälsosam kropp – Niclas Wahlgrens bästa tips

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.