Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Niclas Wahlgren säger upp sig från NRJ – kommer inte överens

Niclas Wahlgren lämnar NRJ
Foto: MICHAELA HASANOVIC

Niclas Wahlgren meddelar att han lämnar radiokanalen efter fyra år.

”Det är många som undrar varför jag inte längre hörs på NRJ och sanningen är att jag slutat”, skriver han på Instagram.

Orsaken ska vara att radioprofilen inte kommer överens med sin arbetsgivare.

”Det har varit kul år på NRJ men nu är det dags att se sig om efter annat tycker jag”, skriver han i sms.

Niclas Wahlgren meddelar på Instagram att han lämnar NRJ där han har huserat sedan 2018 och bland annat gjort morgonprogram innan profilen gick vidare till att sända på eftermiddagar.

”Det är många som undrar varför jag inte längre hörs på NRJ och sanningen är att jag slutat”, inleder han inlägget.

Han skriver vidare att han älskar radio, men att ”radio ska vara roligt, underhållande och överraskande”.

”Där har den nya ledningen och jag olika åsikter som gör att jag inte kan stå för innehållet längre”, skriver han i sitt besked.

”Ligger inte i mina händer”

Profilen har tre månaders uppsägningstid som han just nu är i och skriver att han därför inte kan säga så mycket mer i nuläget.

”Jag står till deras förfogande fram till den 11 april, men om jag kommer sända eller inte fram till dess ligger inte i mina händer.”

Avslutningsvis ser han positivt på förändringen.

”Hur som helst så känns det arbetsmässigt som att en kul härlig och mer spännande tid börjar vakna till liv i alla fall!”.

I ett sms till Expressen skriver Wahlgren att han nu ska se sig om efter annat: ”Finns ju en hel del som jag brinner för.” På frågan om han har något nytt jobb på gång svarar han: ”Jag är öppen för förslag”.

NRJ: ”Från vårt håll finns ingen konflikt”

Håkan Morland är produktchef på NRJ. Han skriver i ett sms till Expressen att det inte finns någon konflikt från deras sida.

”Vi kan bekräfta att Niclas Wahlgren kommer att sluta sända på eftermiddagarna på NRJ. Vi jobbar hela tiden med att förbättra och vässa innehållet och från vårt håll finns det ingen konflikt. Exakt hur tablån kommer att se ut framåt kommer vi att återkomma till inom kort.”

Expressen har sökt Bauer Media som står bakom NRJ.

https://www.instagram.com/p/CY_iTFlNCY6/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.