Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Niclas Wahlgren förklarar avklädda bilderna: ”Kul”

Niclas Wahlgren vill inspirera andra.
Foto: MICHAELA HASANOVIC
Niclas Wahlgren berättar om de avklädda bilderna.
Foto: Instagram

Niclas Wahlgrens sociala medier bjuder på muskler och lättklätt.

Nu berättar tv-profilen sanningen bakom de avklädda bilderna.

– Det blev att man la ut någon övning eller visade sig i bar överkropp och då blev folk inspirerade och frågade hur man gjorde. Det tyckte jag var kul för det är ju det sociala medier handlar om, att inspirera andra till något bra, säger Niclas Wahlgren till Hänt.

Niclas Wahlgren, 54, har under den senaste tiden funnit ett stort intresse i hälsa och träning. Något som han gärna delar med sig av på sociala medier.

Med lättklädda bilder där musklerna visas upp har han hyllats av följarna.

”Oooouff gladiator”, skriver en följare under en bild där Wahlgren syns med bar överkropp, hängandes i en stång.

”Oj... Vad tränad du är för din ålder... Jag menar man är ju inte 25 längre”, skriver en annan.

https://www.instagram.com/p/BzKy6gDJz_q/?utm_source=ig_embed

Själv säger Niclas Wahlgren att han väljer att lägga ut dessa avklädda bilder för att han vill inspirera sina följare. I stället för att lägga ut bilder där man sitter på ett inneställe och äter hummer och dricker alkohol så kan man inspirera till ett mer hälsosammare liv, förklarar han för Hänt.

– Det blev att att man la ut någon övning eller visade sig i bar överkropp och då blev folk inspirerade och frågade hur man gjorde. Det tyckte jag var kul för det är ju det sociala medier handlar om, att inspirera andra till något bra, säger Niclas Wahlgren till Hänt.

Niclas Wahlgren: ”Mer än som bara inspiratör”

Nu tar även radioprofilen hobbyn till en ny nivå, och utbildar sig till personlig tränare. Även där handlar det bland annat om att vilja inspirera till ett hälsosammare liv.

”Vill göra det för att jag gillar att lära mig nya saker, men också för att jag utvecklar egna träningsresor där jag kan bidra med en massa mer än som bara inspiratör”, berättade Niclas Wahlgren tidigare i ett meddelande.

Expressen söker Niclas Wahlgren.

https://www.instagram.com/p/Bzk6u0eppOx/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.