Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Niclas Wahlgrens livsändring för sin hälsa: ”Väldigt viktigt”

Niclas Wahlgrens fem bästa träningstips
Niclas Wahlgren ändrade sin träningsrutin under 2019.
Foto: Instagram.
Niclas Wahlgren.
Foto: TV4.

Niclas Wahlgren gjorde en stor kroppsförändring under 2019 – vilket han delat med sig av i sociala medier.

Nu avslöjar radioprofilen hemligheten till superkroppen.

– Bieffekterna blir att man får en snygg kropp, säger Niclas Wahlgren.

Artisten och radioprofilen Niclas Wahlgren, 54, ändrade nästan hela livet under 2019 – och däribland även sin träningsrutin.

Under fjolåret besökte han gymmet flitigt och har i sociala medier visat upp en vältränad kropp i klipp och bilder tagna under hans träningspass.

För Expressen avslöjar Niclas Wahlgren sina fem bästa träningstips för att nå superkroppen. Steg ett är att sätta upp ett mål berättar radioprofilen.

– Det är alltid mycket bättre att ha ett mål, annars är det så lätt att sluta. Man vet vart man ska, säger Niclas Wahlgren.

Fastän du vet vad du vill uppnå med din träning så kan det vara svårt att nå dit. Då krävs en personlig tränare – vilket är Niclas Wahlgrens andra tips: 

– Skaffa en PT om du inte är van vid gym. Det kan vara svårt att veta, oj massor med maskiner - hur gör man det här, säger Niclas Wahlgren och fortsätter att berätta om steg nummer tre:

– Gör som personliga tränaren säger. Den är väldigt viktigt. För då kommer du att nå dina mål.

Niclas Wahlgrens hälsoråd: ”Skit i vågen”

Steg fyra är att strunta i vikten. Det är inte väsentligt menar Niclas Wahlgren:

– Skit i vågen. Titta i spegeln i stället, är du nöjd med det du ser? Tillåt dig att vara nöjd också. 

Det sista steget handlar om kosten. Undvik alla dieter så långt det bara går menar radioprofilen.

– Håll inte på med någon jäkla bantning, utan förlita dig på att kontinuerlig träning kommer att hjälpa dig nå dina mål, säger han och tillägger:

– Bieffekterna blir att man får en snygg kropp, men det får vara en sidoeffekt.

Tidigare har Niclas Wahlgren även berättat om ytterligare en positiv effekt som han har upplevt av all träning under det gångna året.

– Att träna är att nå välbefinnande. Man mår så mycket bättre när man aktiverar sig. Det är vetenskapligt visat att det har en föryngringseffekt. Jag tränar en timme om dagen, för säger jag sju dagar i veckan tycker folk att det är överdrivet. Gym passar min kropp väldigt bra, berättade han då.

Därför nobbar Niclas Wahlgren Pernillas och Biancas tv-succé:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.