Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Niclas Wahlgrens intima bild – med Zelmerlöw: ”Inte vänner”

Niclas Wahlgren poserar tillsammans med Måns Zelmerlöw.
Foto: Instagram.
Niclas Wahlgren.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Niclas Wahlgren publicerade nyligen en intim bild på sig själv tillsammans med Måns Zelmerlöw i sociala medier.

Bildtexten löd ”när Måns och jag var sådär lycklig” – vilket väckt en del frågetecken hos fansen.

Nu förklarar Niclas Wahlgren relationen till artistkollegan:

– Vi är inte kompisar.

Radioprofilen Niclas Wahlgren, 54, är inte rädd för att bjuda på sig själv i sociala medier. Nyligen gav han sina följare en inblick i hans fartfyllda liv – kantat av möten med diverse kända ansikten.

I en story på Instagram passade radioprofilen på att publicera bilder som han har tagit tillsammans med diverse kända ansikten – som superstjärnan Robbie Williams, pojkbandet One Direction och amerikanska artisten Rachel Platten.

Men en bild i mixen stack ut. Nämligen en selfie Niclas Wahlgren tagit tillsammans med artisten Måns Zelmerlöw. Den oväntade duon poserar intimt tillsammans på bilden, vars bildtext lyder ”när Måns och jag var sådär lyckliga”.

Nu förklarar Niclas Wahlgren bilden, som väckt en del frågetecken kring relationen till artistkollegan – som han i själv verket knappt känner.

– Nej vi är inte kompisar, det finns ingenting. Bilden är tagen under en spelning i Stockholm som jag var konferencier på. Jag tog en selfie med alla artister som var där, säger Niclas Wahlgren och tillägger med glimten i ögat:

– Jag kan dementera att jag och Måns har varit tillsammans i alla fall.

Niclas Wahlgrens kärleksbeslut

Niclas Wahlgren har tidigare berättat att han är öppen för att hitta kärleken igen. Däremot tror han inte att det kommer att ske genom dejtingappar. 

– Alltså, har man Instagram och alla sociala flöden, då tror jag det räcker ganska gott, förklarade han då Hänt och fortsatte:

– Men jag tror på det naturliga mötet.

Så får du en hälsosam kropp – Niclas Wahlgrens bästa tips:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.