Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Niclas hemliga nakenbild för att komma med i ”Paradise hotel”

Q&A: Niclas hemliga nakenbild för att komma med i Paradise hotel. Dessutom reagerar vi på Niclas stora bråk om Josie med Alexandra. Så avslutar vi med att snurra flaskan och Niclas tvingas avbryta inspelningen!
Niclas Hansen i ”Q&A”.
Foto: Expressen TV / Expressen TV
Niclas Hansen.
Foto: Fredrik Nilsson / Viaplay

Niclas Hansen, 29, har blivit en av årets mest populära deltagare i ”Paradise hotel”.

I ”Q&A” avslöjar han att han sökte till programmet redan för nio år sedan.

– Jag skickade in två nästan helt nakna bilder, säger Niclas Hansen.

29-åringen från Jönköping kom in som joker i årets ”Paradise hotel” men har gjort succé med sina danser på festerna.

I ”Q&A” berättar Niclas Hansen att ”Paradise hotel”-tittarna kunde ha fått se honom dansa loss till Ricky Martins ”María” redan för nio år sedan – och att han skickade in nakenbilder för att få komma med i programmet.

– Jag sökte för kanske nio år sedan och jag ska vara helt ärlig, jag skickade in två nästan helt nakna bilder. Jag tänkte att om de inte tar med mig nu är det något konstigt.

Men Niclas Hansen kom inte med i programmet.

– Då sa jag till mina vänner att jag skiter fullständigt i det här programmet. Jag kommer aldrig vara med i det här programmet, de tar inte ens med mig. De har säkert inte ens läst brevet, säger han i ”Q&A”.

”Riktigt sjukt”

29-åringen berättar även hur det gick till när han i stället kom med i årets säsong och att det började på dejtingappen Tinder.

– Jag blev uppraggad på Tinder av en i ”Paradise hotel” som frågade om jag ville vara med.

Till en början var Niclas Hansen lite tveksam, men åkte ändå på casting och några månader senare befann han sig på lyxhotellet i Mexiko.

– Det var riktigt sjukt, jag trodde att det var ett skämt först, säger han i ”Q&A”.

Q&A: Ericas sexbråk som inte visats i tv – skriker och gråter

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.