Aaron Carter greps under lördagen Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅNAaron Carter greps under lördagen Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Aaron Carter greps under lördagen Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Aaron Carter och Madison Parker Foto: JLEW / SPLASH NEWS / JLEW / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSAaron Carter och Madison Parker Foto: JLEW / SPLASH NEWS / JLEW / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Aaron Carter och Madison Parker Foto: JLEW / SPLASH NEWS / JLEW / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Nick Carter Foto: FAME FLYNET FRANCE / STELLA PICTURES / FAME FLYNET SWEDENNick Carter Foto: FAME FLYNET FRANCE / STELLA PICTURES / FAME FLYNET SWEDEN
Nick Carter Foto: FAME FLYNET FRANCE / STELLA PICTURES / FAME FLYNET SWEDEN

Nick och Aaron Carter i bråk efter rattfyllan

Publicerad

Backstreet Boys-profilen Nick Carter skrev stöttande på Twitter efter att lillebrodern Aaron Carter gripits för rattfylla.

Det har gjort Aaron rasande.

– Han sparkar på mig när jag ligger ned, säger han till sajten TMZ.

Artisten Aaron Carter greps av polis för innehav av marijuana och drograttfylla under lördagen. Det har, något oväntat, skapat en djup spricka mellan honom och hans äldre bror.

Nick Carter, som är världskänd som en av de fem medlemmarna i pojkbandet Backstreet Boys, twittrade under söndagen sitt stöd för sin lillebror. Det har fått Aaron Carter att reagera starkt.

– Om mitt eget kött och blod hade brytt sig om mitt välmående på riktigt, varför ringer han inte till mig och pratar i stället för att försöka få det att handla om honom själv i ett publikt forum. Det känns inte bra att han använder mig som PR för sig själv, och han sparkar på mig när jag ligger ned. Jag älskar min familj trots detta, säger han enligt TMZ.

https://twitter.com/nickcarter/status/886662627174174721https://twitter.com/aaroncarter/status/886770174275268608

 

LÄS MER: Aaron Carter gripen av polis

 

Sångaren stoppades av polis i Habersham County, efter att ha kört misstänksamt. Han greps för att ha vägrat blåsa vid alkoholkontroll och för innehav av marijuana och drogrelaterade föremål, skriver TMZ.

I sitt uttalande hävdar Carter att gripandet ska ha att göra med hans kändisskap, och att han har tillåtelse att inneha och bruka medicinsk marijuana som botemedel för sin ångest.

Aaron Carters flickvän, Madison Parker, var i bilen och greps också.

Bara timmar innan gripandet twittrade Carter att han inte skulle kunna komma till sitt framträdande i Kansas City på grund av "transportproblem".

Aaron Carter greps även 2008 för droginnehav, något som orsakade stora skriverier.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag