Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nick Carters tid med familjen efter stora sorgen

Aaron Carter död – blev 34 år
Nick Carters yngre bror, Aaron Carter gick bort tidigare i november.
Foto: ADMEDIA, INC / BYRON PURVIS/ADMEDIA/SIPA USA SIPA USA

Nick Carter är extra tacksam att få tillbringa tid med sin familj. 

Det skriver artisten på Instagram i samband med den amerikanska högtiden Thanksgiving. 

Artisten Nick Carter, 42, säger sig vara extra tacksam för den tid han tillbringar med sin familj efter sin lillebroder, Aaron Carters, hastiga bortgång. 

 ”Jag är så tacksam att få spendera kvalitetstid med alla mina nära och kära under Thanksgiving”, skriver Backstreet Boys -medlemmen i ett Instagram-inlägg som han postat i samband med den Amerikanska högtiden. 

På bilderna syns artisten tillsammans med familjemedlemmar och däribland sin fru, Lauren Kitt Carter, samt deras tre barn: Sonen Odin, 6, och döttrarna Saoirse, 3, och Pearl, 1.

https://www.instagram.com/p/ClbcmIOLO2i/

Hyllningen till Aaron 

Det var den femte november som, Nick Carters yngre broder- och även han känd som artist, Aaron Carter hittades död i sitt badkar i sitt hem i Kalifornien.  

Ännu är ingen dödsorsak fastställd även om polis har rapporterat att de hittat pillerburkar på platsen. 

Vänner till Carter ska ha sagt att de inte tror att barnstjärnan tog sitt eget liv, enligt The Sun. De fruktar att han i stället fallit tillbaka ett missbruk som han kämpade mot under en längre tid och att han dött av en överdos.

Efter att Aaron Carters död tillkännagavs postade Nick Carter en känslosam hyllning till sin lillebror på Instagram. 

I inlägget fanns flera foton på dem båda från barndomen. 

”Mitt hjärta är krossat i dag. Även om min bror och jag har haft ett komplicerat förhållande har min kärlek till honom aldrig klingat av”, skrev Nick Carter i ett inlägg på sin Instagram.

Vidare skrev han att han hållit fast vid hoppet om att Aaron Carter någon dag skulle hitta den hjälp ”han så desperat behövde”.

https://www.instagram.com/p/CkoA-v1II5K/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.