Nick Carter stoppar brodern: Han ville döda min gravida fru

Backstreet Boys-stjärnan gripen av polis.
Nick Carter stoppar nu sin bror Aaron Carter efter brodern ska ha hotat att döda hans gravida fru.
Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Aaron Carter, 31, har fått besöksförbud mot brodern och han fru.
Foto: 247PAPS.TV / SPLASH NEWS / 247PAPS.TV / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Bröderna tillsammans 2002.
Foto: JEFF ZELEVANSKY / AP
Aaron Carter efter att ha gripits för drograttfylla 2017.
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

Backstreet Boys-stjärnan Nick Carter har fått ett besöksförbud beviljat mot sin lillebror, tidigare barnstjärnan Aaron Carter.

Anledningen: Aaron Carter ska ha hotat Nick Carters gravid fru och parets ofödda barn till livet, skriver TMZ.

”I ljuset av Aarons allt mer oroande beteende och erkännande att han har tankar på och avsikter att döda min gravida fru och mitt ofödda barn hade vi inget annat val”, skriver Nick Carter på Twitter.

Familjefejden härjar hos släkten Carter.

Backstreet Boys-stjärnan Nick Carter, 39, och hans syster Angel har fått beviljat besöksförbud mot yngre brodern, tidigare barnartisten Aaron Carter, 31.

I ett meddelande på Twitter förklarar Nick Carter sitt beslut att kräva besöksförbud. Han menar att lillebrorsan har dödshotat hans gravida fru och deras ofödda barn, och att det är en fråga om liv och död.

”Efter noggrant övervägande har min syster Angel och jag tvingats ansöka om besöksförbud mot vår bror Aaron i dag. I ljuset av Aarons allt mer oroande beteende och erkännande att han har tankar på och avsikter att döda min gravida fru och mitt ofödda barn hade vi inget annat val”.

Hoppas på hjälp

Samtidigt hoppas syskonen Nick och Angel Carter nu att deras bror ska får psykisk hjälp, så han inte skadar någon annan – eller sig själv.


”Vi älskar vår bror och hoppas att han får den behandling han behöver innan han skadar sig själv eller någon annan”, skriver Nick Carter på Twitter.

https://twitter.com/nickcarter/status/1174103645656363009

Aaron Carter skriver öppet om händelsen på sin Twitter, och menar själv att bröderna inte har träffats på fyra år – något han inte har några planer på att förändra.

”I want candy”-sångaren anklagar också sin bror för olika brott, och retweetar följare som håller med honom.

”Ta hand om dig Nick Carter. Nu är vi klara för hela livet. Jag har inte träffat honom på fyra år, och jag har inga intentioner att göra det”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.