Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nick Carter anklagas för våldtäkt av fan – nekar

Följ senaste nytt i Expressens livesändning.
Nick Carter anklagas för våldtäkt
Foto: FAME FLYNET FRANCE / STELLA PICTURES

Nick Carter anklagas nu för att ha våldtagit ett mindreårigt fan 2001. 

– Han försökte skrämma mig till tystnad... han var hemsk och hotfull, säger hon under en presskonferens, enligt TMZ. 

Världsstjärnan nekar till alla anklagelser. 

I den nya stämningsansökan anklagar Shannon ”Shay” Ruth, 39, Backstreet Boys-stjärnan Nick Carter, 42, för att ha våldtagit henne år 2001. 

Hon var då 17 år gammal. 

– De senaste 21 åren har varit fulla av smärta, förvirring, frustration, skam och självskada på grund av att Nick Carter våldtog mig, säger hon i en tårfylld presskonferens, enligt TMZ. 

– Även om jag har autism och lever med cerebral pares, så tror jag att ingenting har påverkat mig mer eller haft en större påverkan på mig än vad Nick Carter sa och gjorde med mig, fortsätter hon. 

Nick Carters advokat säger att alla anklagelser är helt påhittade. 

– Tyvärr har Ruth hittat på anklagelser mot Nick Carter i många år nu – och de anklagelserna har ändrats under tiden. Ingen borde bli lurad av det här presstricket som är påhittad av en opportunistisk advokat, säger han till TMZ. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.