Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nicholas Caldwell är död - han blev 71 år

Artisten Nicholas Caldwell är död.

Stjärnan, som var en av grundmedlemmarna i den kända gruppen The Whispers med hits som låten "Rock steady", hittades i tisdags natt död i sitt hem.

Han blev 71 år gammal, skriver TMZ.

Artisten och musikern Nicholas Caldwell har gått bort. Artisten, som var en av grundmedlemmarna i den kända soulgruppen The Whispers, hittades i tisdags natt död i sitt hem. Det var stjärnans fru som under natten upptäckte att Caldwell inte längre levde, skriver den amerikanska sajten TMZ.

 

LÄS MER: Kände sångaren död – blev 68 år gammal

Nicholas Caldwell hade hjärtproblem

Nicholas Caldwell ska ha varit drabbad av tuffa hjärtproblem sedan tidigare och opererade in en pacemaker ett år före sin död. Det är dock fortfarande oklart om det var just hjärtproblem eller någonting annat som ledde fram till Nicholas Caldwells död.

Sedan ett år tillbaka hade Nicholas Caldwell dessutom tagit en paus från sin musikgrupp The Whispers, med förhoppningen om att kunna vila upp sig under några månader för att sedan kunna återvända till scenen tillsammans med de andra tre medlemmarna. Någonting som nu aldrig blir av.

 

LÄS MER: Artisten död – blev 51 år gammal

Nicholas Caldwell blev 71 år gammal

Musikgruppen The Whispers bildades 1963 i Los Angeles i USA och har haft hitlåtar som "Rock steady", "And the beat goes on" och "It just gets better with time". Gruppen gjorde sig kända inom främst musikgenrer som r'n'b, disco, soul och funk. The Whispers var som allra störst på musikscenen under 1970- och 1980-talet.

Nicholas Caldwell blev 71 år gammal.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!