Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix-stjärnan avslöjar bluffen: ”Det var inte jag”

Netflix-stjärnan avslöjar bluffen: ”Utgav sig för att vara jag”
Lili Reinhart, känd från ”Riverdale” på Netflix.
Foto: Shutterstock / Shutterstock

En bedragare utgav sig för att vara ”Riverdale”-stjärnan Lili Reinhart, 24, i en intervju med magasinet Seventeen.

På Instagram berättar skådespelaren om händelsen.

– Det var inte mina ord, säger Lili Reinhart enligt Fox News.

Förra veckan publicerade magasinet Seventeen en intervju med skådespelaren Lili Reinhart.

Magasinet tog dock snabbt bort artikeln, eftersom det kom till deras vetskap att personen de intervjuat inte var ”Riverdale”-stjärnan.

”I dag publicerade vi under en kort tid en artikel med information som vi trodde kom från Lili Reinhart. Hur som, har det nu kommit till vår vetskap att personen som kontaktade oss i själva verket var en bedragare som inte hade någon koppling till ”Riverdale”-stjärnan. Vi ber om ursäkt till Lili Reinhart och hennes fans för denna olyckliga situation.”, skriver Seventeen i ett inlägg på Twitter.

Vidare skriver magasinet i uttalandet att de ”agerade snabbt genom att ta bort artikeln” och att de ”beklagar den felaktiga rapporteringen”.

https://twitter.com/seventeen/status/1352763195807715328?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1352763195807715328%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.foxnews.com%2Fentertainment%2Friverdale-lili-reinhart-imposter-posing-interviews

”Det var inte mina ord”

På Instagram skriver även Lili Reinhart själv om händelsen.

”Av någon bisarr anledning utgav sig någon för att vara jag i en intervju med Seventeen. Inget olämpligt sades, men det var inte mina ord och jag ville uppmärksamma det.”, skriver skådespelaren enligt Fox News.

Enligt Yahoo har även Daily Express publicerat en intervju med en person som utgav sig för att vara Lili Reinhart.

På Twitter skriver Lucas Hill-Paul, journalist på Daily Express:

”Jag har blivit uppmärksammad på att intervjun jag publicerade med Lili Reinhart var fake och en bedragare har utgett sig för att vara Lili Reinhart och hennes publicist.”

Spoiler Alert – allt om romantik och feel good • Helt program!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.