Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix: Här är alla nyheter för juli 2018

Bill Skarsgård som clownen Pennywise i skräckfilmen "Det" dyker nu upp på Netflix.Foto: WARNER BROS. PICTURES/NEW LINE C / WARNER BROS. PICTURES/NEW LINE C SCOPE FEATURES
Tom Hanks i den verklighetsbaserade filmen "Captain Phillips".Foto: COLUMBIA PICTURES/LMKMEDIA / COLUMBIA PICTURES/LMKMEDIA/ALL O LANDMARK MEDIA LT

Gastkramande skräckfilm, supersnabba bilar och spännande rymdäventyr.

Det finns gott om bra nya filmer och tv-serier på Netflix för den som tröttnar på sol och strand eller helt enkelt bara vill ha en lat dag i soffan i sommar.

Här är alla nyheter på Netflix i juli 2018.

Nya Netflix originalserier

3 juli: Good Girls För att inte hamna på ruinens brant planerar tre mammor en kupp mot en lokal matbutik. Betyg på IMDb: 7,5.

6 juli: Sacred Games En hederlig polis hittar en efterlyst gängledare vars krypiska varning om en stundande katastrof i Mumbai leder till en dramatisk kamp mot klockan.

6 juli: Comedians In Cars Getting Coffee New 2018: Freshly Brewed Jerry Seinfeld reser runt med sin pratshow där han kombinerar kaffe, skratt klassiska bilar och några av de största profilerna inom komedivärlden.

20 juli: Final Space Astronauten Gary Goodspeed ger sig ut på spännande äventyr för att hitta universums ände. Med sig har han sin vän – en gullig planetdödande rymdvarelse. Betyg på IMDb: 8,4.

20 juli Amazing Interiors Bakom en till synes vanlig fasad döljer de här otroliga hemmen de mest fantastiska hemligheter. I den här nya serien får du hälsa på hemma hos människor som inte är rädda att ta ut svängarna.

 

LÄS MER: Så mycket kostar Netflix – guide till olika abonnemang 

 

Netflix originalserier som fortsätter

6 juli: Jag heter Anne (Anne With An E) Den kavata föräldralösa flickan Anne hamnar hos en ogift kvinna och hennes bror. Serien är baserad på "Anne på Grönkulla". Säsong 2. Betyg på IMDb: 8,5.

27 juli: Orange Is The New Black Piper Chapman döms till fängelse för ett tio år gammalt brott när hon hjälpt sin dåvarande flickvän hantera narkotikapengar. Nu får hon anpassa sig till en helt annan miljö. Säsong 6. Betyg på IMDb: 8,2.

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa filmerna på Netflix 

 

"Orange Is The New Black" är tillbaka med en sjätte säsong.Foto: Netflix

 

Netflix originalfilmer

6 juli: The Legacy Of A Whitetail Deer Hunter Genom att ge sig ut i vildmarken försöker en kändisjägare komma närmare sin 12-årige son. Han upptäcker då att starka familjeband inte är något som kan tvingas fram. Betyg på IMDb: 5,9.

13 juli: How It Ends En mystisk katastrof förvandlar hela landet till en krigszon. En ung advokat ger tillsammans med sin blivande svärfar sig ut i kaoset för att hitta sin gravida fästmö.

20 juli: Father Of The Year Vems pappa skulle vinna ett slagsmål? Det är frågan två collegestudenter ställer till sig själva när de återvänder till sin hemstad.

 

LÄS MER: Guide: Se film och serier offline från Netflix  

 

Netflix originaldokumentärer

6 juli: A-laget: Juventus Följ den berömda italienska fotbollsklubben Juventus både på och utanför planen när de försöker ta hem den sjunde raka ligatiteln och kamma hem Champions League-pokalen. Betyg på IMDb: 7,7.

Följ den berömda italienska fotbollsklubben Juventus i "A-laget: Juventus".Foto: NETFLIX

20 juli: Last Chance U I den här dokumentärserien får vi följa de bästa rekryteringspoolerna för amerikansk fotboll. Den visar hur unga män kämpar för att visa sig värdiga både på fotbollsplanen och i klassrummet. Betyg på IMDb: 8,5.

 

LÄS MER: Netflix: Här är alla nya filmer och serier oktober 2018 

LÄS MER: Netflix: Alla filmer och skräckfilmer att se på halloween 

 

Nya dokumentärer

1 juli: What We Started Dokumentär där dj:s, producenter och promotors diskuterar den elektroniska musikens nutid och framtid. Betyg på IMDb: 6,9.

1 juli: The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth Se de bästa av de bästa CrossFit tävla i de tuffaste CrossFit Games någonsin. Dokumentären fångar dramatiken när toppatleterna ställs inför en 13 utmaningar för att ta sig till toppen och förtjäna rätten att kalla sig världens mest vältränade – "fittest on earth". Betyg på IMDb: 7,1.

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa serierna på Netflix 

 

Netflix originalserier för barn

13 juli: Kapten Kalsongs fantastiska äventyr Kompisarna George och Harold älskar att skoja och läsa serietidningar – och att göra sin rektor till en kalsongbärande superhjälte.

Netflix originalserier för barn som fortsätter

27 juli: Världens sämsta häxa En fumlig hjältinna inser efter att hon kommit till en skola för häxor och att hon faktiskt hör hemma där. Serien bygger på Jill Murphys populära böcker. Säsongen 2. Betyg på IMDb: 7,5.

Serier som fortsätter

1 juli: Bron Poliskommissarien Saga Norén är tillbaka men det är inte hennes danska poliskollega Martin Rohde. I stället tvingas Saga samarbeta med en ny kollega när en känd dansk genusdebattör och ägare av Köpenhamns första könsneutrala förskola hittas mördad. Säsong 3. Betyg på IMDb: 8,6.

Poliskommissarien Saga Norén är tillbaka i en tredje säsong av "Bron".Foto: SVT

13 juli: Suits Mike flyr från en drog-deal som gått fel. Han hamnar på en advokatbyrå där han blir en ovärderlig medarbetare. Säsong 6. Betyg på IMDb: 8,6.

 

LÄS MER: Här är de 60 bästa skräckfilmerna på Netflix 

 

Nya filmer

1 Juli: 2 Fast 2 Furious Den före detta polisen Brian O'Conner vill ha tillbaka sin polisbricka och går med på att infiltrera ett "street racing"-gäng i Florida. Han tar hjälp av sin gamle skurkkompis Roman. Betyg på IMDb: 5,9.

1 juli: Fast & Furious Brottslingen Dom Toretto och undercover-agenten Brian O'Connor är tillbaka i Los Angeles och det river upp gamla sår. För att oskadliggöra en gemensam fiende tvingas de dock gräva ner stridsyxan och samarbeta igen. Betyg på IMDb: 6,6.

1 juli: Fast & Furious 5 Efter att ha fritagit Dom från häktet har Brian och Mia gjort allt de kan för att undvika myndigheterna och kunna leva i frihet. I Rio de Janeiro tvingas de dock genomföra en sista stöt. De samlar ihop sitt gamla gäng för att konfrontera den korrupte affärsman som vill röja dem ur vägen. Det visar sig dock att han inte är den enda som vill se dem döda. Betyg på IMDb: 7,3.

 

LÄS MER: 20 bästa dramafilmerna på Netflix 

 

Vin Diesel som Dominic Toretto och Paul Walker som Brian O'Conner i "2 Fast 2 Furious".Foto: FOTO: UNIVERSAL/TV4

1 juli: Horrible Bosses Tre vänner planerar att mörda sina hemska chefer som de anser står i vägen för deras lycka. Betyg på IMDb: 6,9.

1 juli: Inception Dom Cobb är en skicklig tjuv som arbetar med att stjäla information genom att försätta människor i konstruerade drömtillstånd. På grund av sitt arbete har han förlorat kontakten med sin fru och sina barn och för att få dem tillbaka går han med på att använda sina kunskaper det omvända – planera en idé i stället för att stjäla den. Betyg på IMDb: 8,8.

1 juli: Captain Phillips Verklighetsbaserad film om sjökaptenen Richard Phillips, spelad av Tom Hanks, som togs som gisslan av somaliska sjörövare i Indiska oceanen under kapningen av MV Maersk Alabama 2009. Betyg på IMDb: 7,8.

8 juli: It Flera barn försvinner mystiskt i den lilla amerikanska staden Derry under sommaren. Det är den ondskefulle clownen Pennywise som vart 27:e år kommer upp ur kloakerna i staden på jakt efter nya barn. En grupp barn går samman och trotsar faran. Betyg på IMDb: 7,5.

 

LÄS MER: GUIDE: 75 bästa barnfilmerna på Netflix, HBO & Viaplay 2018 

LÄS MER: 11 nya romantiska komedier på Netflix 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.