Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Netflix bekräftar: Sista säsong av ”Casa de Papel”

”Money Heist” får en ny och sista säsong.Foto: Netflix

Netflix berättar nu att femte säsongen av serien ”Money Heist” (Casa de papel) också blir den sista, skriver Variety.

– Vi har lagt nästan ett år på att tänka ut hur vi ska lösa upp gänget. Hur vi kan sätta karaktärerna i situationer som de inte kan ta sig ur. Kriget når sina mest extrema och brutala nivåer, men det blir också den mest episka och spännande säsongen, säger skaparen Alex Pina, till tidningen.

Inspelningen av nya säsongen har nu börjat i Spanien, Danmark och Portugal, med skådespelare som Ursula Coberó, Itziar Ituño, Alba Flores och Esther Acebo. Men det är ännu inte känt när den får premiär.

Spanskspråkiga ”Money Heist” har blivit Netflix mest populära serie som inte är på engelska och har fångat fansens stora intresse med en älskvärd grupp tjuvar och deras professor.

https://twitter.com/netflix/status/1289214267640565761

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.