Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nellie Berntsson babylycka efter sjukdomsbeskedet

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.
Foto: Eero Hannukainen / IBL

Influencern Nellie Berntsson, 21, har fått barn tillsammans med Olav Aklestad.

Men pojkvännen fick inte vara med på förlossningen – efter att båda testat positivt för covid-19. 

”Väldigt trött, men lycklig”, skriver hon i ett sms till Expressen.

Influencern och ryttaren Nellie Berntsson välkomnar sitt första barn tillsammans med Olav Aklestad. Men det blev en tuff start på förlossningen när de båda testade positivt för covid-19.

”Min förlossning börjar med mardröm. Båda testade positivt för covid-19. Inga symptom någon av oss. Helt förkrossad Olav får inte vara med när jag föder”, skrev Nellie Berntsson på Instagram story under onsdagen.

I ett annat inlägg från förlossningen får hon hejarop och lycka till-önskningar från bland annat Margaux Dietz, Ida Warg och Bobby Oduncu.

”Vi klarade det”

På fredagsmorgonen la Nellie Berntsson ut en första bild på parets gemensamma barn med bildtexten: ”Vi klarade det älskling”.  

”Jag är väldigt glad och lycklig nu. Men hade en väldigt traumatiserad förlossning som slutade i kejsarsnitt. Mår bra efter omständigheterna men är väldigt trött, men lycklig”, skriver Nellie i ett sms.

Nellie Berntsson är bloggare och hoppryttare som slog igenom i ”Ponnyakuten” i SVT. Hon och Olav Aklestad driver tillsammans ett hästföretag. 

I somras berättade hon om graviditeten för Hänt.

– Vi hade inte planerat detta men eftersom vi varit tillsammans ett tag så kände vi att händer det så händer det, sa hon till Hänt.

https://www.instagram.com/p/CYax8b9tBZX/

Se också:

Ur arkivet 2018: Influencern berättar om sin uppväxt

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.