Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

NCIS-stjärnan lämnar – misshandlad på inspelning

Foto: MICHAEL YARISH / CBS CBS ENTERTAINMENT
Foto: KOI SOJER, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Pauley Perrette har tagit farväl av den amerikanska tv-serien ”NCIS” efter 16 år.

Nu antyder skådespelaren i en rad kryptiska tweets att det har förekommit fysisk och psykisk mobbning vid inspelningarna - och att man försökt tysta ner henne.

”Det är hemskt. Jag lämnade. Flera fysiska attacker. Jag förstår det verkligen nu”, skriver hon på Twitter.

Pauley Perrette, 49, har spelat rollen som kriminalteknikern Abby Sciuto i "NCIS" i 16 säsonger. Men i höstas meddelade skådespelaren att hon lämnar den amerikanska tv-serien och förra veckan sändes hennes sista avsnitt.

Nu går skådespelaren ut på Twitter och menar att det fanns starka skäl bakom beslutet. Hon antyder att det har förekommit mobbning och övergrepp inom produktionen, rapporterar Fox News.

”Jag har stöttat antimobbningsprogram så länge. Men nu vet jag, för det var jag. Om det är skolan eller jobbet som du måste gå till? Det är hemskt. Jag lämnade. Flera fysiska attacker. Jag förstår det verkligen nu. Ta hand om er. Inget är värt att riskera sin trygghet för. Berätta för någon”, skriver hon i en tweet.

https://twitter.com/PauleyP/status/995658483889463297?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.foxnews.com%2Fentertainment%2F2018%2F05%2F14%2Fncis-actress-pauley-perrette-claims-left-show-over-multiple-physical-assaults.html&tfw_creator=foxnews&tfw_site=foxnews

LÄS MER: Därför är Eurovision-programledaren och NCIS-skådisens ena öga svart 

 

”Kanske gör jag fel som inte berättar hela historien, sanningen. Men jag känner att jag måste skydda mina kolleger, allas jobb och så många människor. Men till vilket pris? Jag vet inte. Jag vet bara att jag försöker göra rätt. Men att hålla tyst om brott”.

https://twitter.com/PauleyP/status/995615443061649409?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.foxnews.com%2Fentertainment%2F2018%2F05%2F14%2Fncis-actress-pauley-perrette-claims-left-show-over-multiple-physical-assaults.html&tfw_creator=foxnews&tfw_site=foxnews

Hävdar att ”maskineri” vill tysta henne

Enligt Pauley Perrette finns det ”ett mäktigt publicitetsmaskineri” som har försökt tysta henne. 

I oktober 2017 gav Pauley Perrette en annan version av sitt beslut - hon menade då att det inte handlade om någon konflikt.

”Det har gått falska rykten om skälet till att jag ska sluta. Nej - jag ska inte släppa en hudvårdsserie och nej jag är inte osams med produktionen. Sanningen är att det är något jag bestämde mig för redan förra året. Det var dags efter 16 år med Abby”, skrev hon då på Twitter.

Tv-bolaget CBS har inte kommenterat Perrettes uttalanden.

 

LÄS MER: NCIS-skådespelaren död - blev 61 år