Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nattis, 24, liv slogs sönder – efter plötsliga olyckan

Nattis och pojkvännen Rolle. Foto: Kanal 5
Nattis. Foto: Kanal 5
Nattis och pojkvännen Rolle. Foto: Kanal 5
Sofia Wistam och Mattias Särnholm. Foto: Kanal 5

Nathalie ”Nattis” Thomsson, 24, drömde om att starta familj med pojkvännen Roland ”Rolle” Thomsson i hans familjehem, en gård i Rimbo. 

Men efter en svår bilolycka lever hon med stora smärtor, och är rädd att hon inte kan bo kvar i huset – i Kanal 5-programmet "Sofias änglar" får hon hjälp.

– Jag klarar inte av att bo så här, men vi vill ju fortfarande vara med varandra, säger Nattis i programmet.

Nathalie ”Nattis” Thomsson var 20 år gammal då hon var med om en svår bilolycka. 

En älg sprang ut framför hennes bil och hon slungades ut på en åker. 

– Jag vaknade utanför bilen utav att jag höll på att kvävas av mitt eget blod. Jag hör bara människor som pratar med mig, men jag ser dem inte. Jag var helt säker på att nu dör jag, säger Nattis Thomsson i "Sofias änglar". 

 

LÄS MER: Mats, 57, gick och lade sig – vaknade aldrig upp igen 

 

Trodde inte hon skulle överleva

Läkarna trodde inte att hon skulle överleva. Men Nattis trotsade de svåra oddsen och gick vidare i livet – svårt skadad. 

Nattis är i dag förlamad i högra sidan av ansiktet, och döv på ena örat.

– Ögat är trasigt. Jag punkterade båda lungorna. Jag har nervskador i stort sett hela kroppen. Det är runt 30-40 tabletter varje dag, som jag måste äta, säger hon. 

Huset behöver renoveras

Gården i Rimbo, där Roland ”Rolle” Thomsson växte upp, är illa planerad för någon med Nattis behov. Rolle har påbörjat renoveringar, men har inte tid eftersom han både jobbar och sköter de flesta hushållssysslor. 

– Huset betyder jättemycket för mig och för Nattis. Det är ju mitt barndomshem, säger Rolle i programmet. 

Nattis berättar:

– Vi har haft stora drömmar om att bilda en familj och gärna just på en stor gård. Jag vet inte om vi kommer kunna bo kvar här om vi inte får någon hjälp. Och det skulle ju vara det värsta som kan hända oss. Jag klarar inte av att bo så här, men vi vill ju fortfarande vara med varandra. Det är min största skräck liksom. 

 

LÄS MER: Robin, 15, räddade livet på sin bror – då sköts han ihjäl 

 

"Svårt att förstå" 

I "Sofias änglar" får paret hjälp att renovera hemmet och anpassa det efter Nattis behov – de får ett nytt sovrum på nedervåningen, och programmets byggteam renoverar köket, hallen och river ut ett badrum. 

– Det är helt sjukt, jag vet inte vad jag ska säga ens. Och så skönt att veta att vi nu får hjälp, det är helt otroligt. Jag har svårt att förstå att det verkligen händer, säger Nattis i programmet. 

Under renoveringen inser programledarna Mattias Särnholm, Johnnie Krigström och Sofia Wistam att det blir ett svårt projekt. Bland annat hittas asbest i badrummet. 

– Vi har ju trollat förut, men det här är något slags rekord tror jag, säger Sofia Wistam efter att renoveringen är klar. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!