Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Natalie Portman: Jag har inte dejtat ”otäcka” Moby

Skådespelaren Natalie Portman. Foto: AP / Invision
Musikern Moby. Foto: AP / 2019 Invision

Den amerikanska musikern Moby hävdar i en ny självbiografi att han vid ett tillfälle dejtade skådespelaren Natalie Portman.

Men det stämmer inte enligt Portman, som kallar Moby ”otäck”.

53-åriga musikern Moby släppte nyligen sin självbiografi ”Then It Fell Apart”. I boken skriver han bland annat om ett liv fyllt av sex, droger och ångest.

Men en specifik del har fått störst uppmärksamhet i medierna. Moby hävdar nämligen i boken att han 1999 dejtade skådespelaren Natalie Portman.

”I några veckor hade jag försökt vara Natalies pojkvän, men det blev inget”, skriver han i boken.

Portman: Det stämmer inte

Men Natalie Portman kallar det hela felaktigt. I en intervju med magasinet Harper’s Bazaar säger hon att Moby överdriver deras möten.

– Att han använde den här historien för att sälja sin bok var väldigt besvärande för mig. Det stämmer inte. Det är många faktafel och påhittade saker, säger hon till Harper’s Bazaar.

Den 37-åriga skådespelaren säger att hon och Moby ”hängde en handfull gånger”. Natalie Portman minns bara ”en mycket äldre man som var otäck med mig när jag precis hade slutat gymnasiet”.

”Kan inte förstå”

Men Moby står på sig och la på torsdagen upp en bild på sig själv barbröstad tillsammans med Natalie Portman tillsammans med en lång text.

I den skriver han bland annat att han ”inte kan förstå varför hon aktivt förvränger sanningen om vår (om än korta) relation”.

https://www.instagram.com/p/BxwubzJhaq2/

I slutet av inlägget lägger han ironiskt till att han ”troligtvis också hade ångrat att dejta mig själv”.

Moby har pratat om sitt påstådda dejtande med Natalie Portman tidigare, skriver BBC. I en intervju med Spin magazine 2008 ska han ha nämnt att de hade en ”väldigt kort affär”.

I den nya självbiografin skriver han också att han har varit på en dejt med sångaren Lana del Rey och att de kysst men inte mer, skriver Daily Mail. Lana del Rey har dock inte kommenterat händelsen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!