Natacha Peyre om namnbytet och kärleken

Före detta "Paradise Hotel"-deltagaren Natacha Peyre blir det nya tillskottet bland de svenska Hollywoodfruarna i höst.
Foto: Patrik Jonsson / STELLA PICTURES PATRIK JONSSON
Förutom Natacha Peyre är även Sofie Prydz, fru till dj:n Eric Prydz ny i TV3-såpan.
Foto: / FOTO: TV3/JOHNNY WOHLIN

Natacha Peyre byter namn, satsar på sitt hälsoföretag och gifter sig i december.

För nya Hollywoodfrun var det nervöst att träffa de andra deltagarna i TV3:s realitysuccé.

– Jag var nervös inför att träffa alla. Jag tackade ja för att Hollywood är en barndomsdröm, säger Natacha Peyre.

Som Expressen berättat är det den före detta "Paradise Hotel"-deltagaren Natacha Peyre, 31, som blir det nya tillskottet bland de svenska Hollywoodfruarna i höst. Numera kallar hon sig dock för Elena Belle. Namnbytet har inte att göra med att hon vill bryta med namnet hon blivit känd för under "Paradise hotel"-tiden berättar hon för Expressen:

– Många tror att jag vill byta efternamn därför. Jag ville byta eftersom jag inte har bra kontakt med min pappa och passade på att byta förnamn då också.

Alla i hennes omgivning är dock inte lika glada över kravet att numera kalla henne för det nya namnet Elena Belle.

– Jag har några vänner som vägrar kalla mig Elena. Det känns lite trist, byter man namn så får andra respektera det.

"Rädd att de skulle frysa ut mig"

Elena Belle har bott i Los Angeles i sju år, dit hon flyttade med dåvarande pojkvännen Dhani Lennevald för att arbeta som modell. Hon har fått bra kontakt med de övriga hollywoodfruarna men berättar att hon var lite nervös för att träffa dem första gången.

– Jag var lite nervös att de skulle frysa ut mig. Att de kände igen mig sedan innan och hade fördomar. Men de har verkligen varit jättegulliga och jag har känt mig välkommen.

Förutom Natacha Peyre är även Sofie Prydz, fru till dj:n Eric Prydz ny i TV3-såpan. De två har fått bra kontakt berättar Peyre.

Träffades för ett år sedan - gifter sig i december

Nyligen förlovade sig Elena Belle med nya kärleken Michael Theanne, manager till flera kända dj:s - däribland Steve Aoki, Deorro och Nervo. Bröllopet planeras till 27 december och kommer bli litet och intimt.


LÄS MER: Natacha Peyres stora kärlekslycka


– Vi kommer att flyga våra föräldrar och syskon till Bora Bora. Där kommer vi fira jul och nyår och även att gifta oss.  Det blir en helupplevelse, inte bara bröllopsdagen.

Paret träffades på Ibiza för ett år sedan och de kommer att återvända till platsen de först träffades. Nästa år planerar de att ha en fest där för att kunna bjuda även resten av familjen och vänskapskretsen att fira sin kärlek. Framöver blir det dock full fokus på det nya hälsoföretaget för Peyre. Studier står också på agendan.

– Jag kommer att börja plugga till undersköterska. Skönhet och behandlingar är det jag vill hålla på. Även om jag inte jobbar med det full tid vill jag kunna ha det som en säkerhet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.