Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Näsan vittrade sönder – kampen att rädda ansiktet

Daniella Westbrooks näsa har tagit stryk av hälsofarligt leverne.
Foto: Instagram

Efter år av hårt leverne har Daniella Westbrooks näsa successivt vittrat sönder.

Hon har genomgått ett flertal operationer tidigare – och snart ska hon lägga sig under kniven igen i hopp om att rädda nästippen.

– Jag ska träffa en kirurg nästa vecka som kommer att ta bort ett av mina revben, säger hon till OK! Magazine.

Det var år 2015 som ”Eastender”-skådespelaren Daniella Westbrook, 48, efter flera års hårt och hälsofarligt leverne tvingades till en näsoperation. 

Den brittiska skådespelaren hade länge missbrukat kokain, och efter att ha checkat in på rehab och blivit nykter skulle hon rädda sin förtvinande näsa genom en operation.

Men eftersom Westbrook samtidigt drabbats av benskörhet gick operationen fel. Skådisens näsben började vittra sönder och det i sin tur ledde till att både käkbenen och tandköttet började ruttna.

Efter att ha opererat in tandimplantat inför ett tv-program tvingades skådespelaren till en ny operation – detta efter att piggarna på implantatet började skära in i hennes käke, som bara fortsatte att ruttna.

– De behöver ta bort en bit ben i min skalle och stoppa in en platta i mitt ansikte, men just nu har de inget att stoppa in plattan på, för benen är inte starka nog, berättade Westbrook tidigare för The Mirror.

Näsan ska räddas av revben

Nu väntar en ny operation för såpoperastjärnan, skriver The Sun. Denna gång planerar kirurgerna att ta en bit från hennes revben att bygga näsan med.

I en intervju med OK! Magazine berättar hon vidare om sina kommande planer.

– Jag genomgår väldigt många operationer i dagsläget. Det är en bra grej, men det är samtidigt väldigt jobbigt.

Hon säger att de två första operationerna har gått bra, men att de kommande kanske inte kommer att bli lika lindriga för henne. 

– Jag ska träffa en kirurg nästa vecka som kommer att ta bort ett av mina revben, berättar hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.